Ansvarsforsikring for hunde

Som hundeejer er det lovpligtig at tegne ansvarsforsikring til din hund.

Ansvarsforsikringer for hunde, sikre dig som ejer, for eventuelle enorme erstatningskrav, hvis din hund er skyld i skade på andre personer eller deres ting. Din forsikring kan også dække dine økonomiske afgifter, hvis din hund går hen og bliver syg. Hvis du går til træning eller konkurrence med din hund, så skal du udvide din hundeforsikring, så den også omfatter eventuelle frivillige deltagere med hunden og dommere. Alt dette kan vi hjælpe dig ved blot at udfylde vores tilbudsformular, og lad os hjælpe dig helt uforpligtende videre til den bedste og billigeste hundeforsikring. 


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på hundeforsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din hundeforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Hundesygeforsikring

Udover ansvarsforsikringen har du som hundeejer også mulighed for at investere i en sygeforsikring, hvis det ønskes. Den dækker blandt andet udgifter til dyrelægen, og den kan altså derfor være en god økonomisk hjælp, hvis din hund har brug for behandling af den ene eller anden art. Du kan forsikre din hund, hvis den er 2 måneder til 4 år, og muligheden er passeret, hvis den er over 10 år.


Livsforsikring til hunde

Du har desuden chance for at tegne en form for livsforsikring på din hund, der blandt andet dækker de tårnhøje udgifter til en eventuel aflivning. Forsikringen skal dog tegnes, inden hund er 5 år gammel.

Når du ejer en hund, så er du altså forpligtet til at tegne en ansvarsforsikring, men herudover er det helt op til dig selv, hvor grundigt du ønsker, at din hund skal være dækket imod uheld og skader. Hos Forsikringsportalen anbefaler vi dog, at du også får tegnet en sygeforsikring og en eventuel livsforsikring, så du undgår at sidde i et økonomisk dilemma, hvor du ikke ved, om du har råd til en dyr men nødvendig behandling til din hund.


Har du andre dyre, så kan du også indhente en dyreforsikring til dem. Husk også altid at tjekke op på, om dit kæledyr kræver en lovpligtig forsikring.