Brugt af over 250.000 danskere

Hundesygeforsikring

I Denmark er det lovpligtigt at tegne et ansvarsforsikring til hunde, når man køber hund. Som tidligere nævnt, så sikre ansvarsforsikringen ejeren, for tårnhøje erstatningskrav hvis deres hund skulle bide en anden hund eller personer.


Få hjælp til at finde 3 forskellige selskaber

Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud – helt gratis.

  • Udfyld en formular og få 3 konkurrencedygtige tilbud – og spar penge på din forsikring hvert eneste år.
  • Lad flere selskaber kæmpe om dine forsikringer
  • Det er nemt – gratis og uden forpligtelser.

Tillægsforsikring til din hunde ansvarsforsikring 

Sygeforsikringer for hunde er et tillægsforsikring, og kan høre under dit ansvarsforsikring. Ligesom os, kan hunde også gå hen og blive syge, og skal muligvis på en tur til sygehuset eller til lægetjek. Det kan være alt fra ulykker, infektioner til værre alvorlige lidelser som kraft.


Effektiv behandling = tårn høje priser 

I takt med en stor udvikling i de veterinærmedicinske studier, har det siden resulteret i en mere effektiv behandling af en række sygdomme samt lidelser på hunde. Disse behandlinger er typisk set tårn dyre, da de kommer i kølevandet af højt teknologisk udviklet apperater som kræver special uddannet læger. Det er derfor en fordeleagtig løsning som hunde ejer, at tegne sygeforsikringen, så slipper man for uforudsete udgifter. Det giver samtidige ro i maven, og man både får fjernet sine langsigtede og kortsigtede bekymringer som hunde ejer. Alt dette kan vi hjælpe dig med, du skal blot udfylde vores formular, så sørge vi for at du få de tre bedste og billigeste forsikringstilbud.


HUSK!

Vi gøre dog opmærksom på, at ved nogle sygdomme, racer og skader gælder særlige regler, vi anbefaler derfor at kontakte det pågældende forsikringselskab, og forhør mere om deres dækningsmulighederne samt deres forsikringens betingelser igennem. 

Hvis du har andre dyr, så husk også at tjekke, om det er lovpligtigt at have en dyreforsikring til dem.

go to top