Forsikring til studerende

Er du studerende og på udkig efter en forsikring? Så lad forsikringsselskaberne konkurrere om at få dig som kunde og indhent 3 gratis tilbud på dine forsikringer.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere fritidshusforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 

Billig forsikring til studerende

Som studerende kan budgettet til tider være lidt stramt, og det er derfor lige sine forsikringer, som man ønsker at bruge sine penge på. Der er derfor ekstra vigtigt at være på vagt, når du som studerende skal ud og finde dig en god og billig forsikring.

På Forsikringsportalen er vi klar over, at det til tider kan være en svær proces at finde frem til den rigtige forsikringer. Vi har derfor lavet en online formular hvorigennem du gratis og uforpligtende kan bestille et tilbud på dine forsikringer. Af formularen fremgår dine personlige oplysninger og vi er derfor i stand til at sætte dig i kontakt, med forsikringsselskaber, som tilbyder forsikringer til unge studerende. Flere selskaber har nemlig specielle lave priser målrettet denne målgruppe, som sikre at du som studerende kan slippe med en fordelagtig og SU venlig pris.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Skal vi hjælpe med at finde 3 forskellige selskaber?

Udfyld én simpel formular og lad 3 forsikringsselskaber kæmpe om at give dig det bedste tilbud når du skal flytte hjemmefra. Det er let, gratis og helt uforpligtende! 


Værd at være opmærksom på

Nogen vil måske opfatte forsikringsselskaberne som pengegriske, der kun er ude på at ruinere studerendes – i forvejen – rustne privatøkonomi. Selvom dette heldigvis ikke tilfældet, fristes mange unge i dag til at spare forsikringerne væk, fordi de ganske enkelt ikke mener, de nogensinde får brug for dem. Andre unge har ikke nogen forsikring, fordi man er uvidende om, at man ikke længere er dækket ind under sine forældres indboforsikring. Begge tilfælde er dog værd at se på med alvor, for en manglende forsikring kan sætte dig i en ubehagelig gæld. Hvis ikke du har en ansvarsforsikring, som en del af din indboforsikring, er du nemlig personligt erstatningsansvarlig, hvis du kommer til at lave skade på andre eller deres ting. Det kan være i forbindelse med et færdselsuheld eller hvis nogen kommer til skade i dit hjem.

Hvilke forsikringer har en studerende brug for

Hvis du er over 21 år, er du ikke længere dækket af dine forældres. En af de vigtigste forsikringer du som studerende skal have styr på, er derfor indboforsikringen, der dækker dine ting, hvis de bliver beskadiget eller forsvinder ved brand, tyveri, færdselsuheld eller andre skader.

Cykelforsikring

Derudover fungerer indboforsikringen også som ansvarsforsikring, der hjælper dig, hvis du skulle komme til skade i en ulykke af den eller anden art. Til indboforsikringen kan man også få tillægsforsikringen cykelforsikring, en forsikring der vil være vigtig for rigtig mange studerende.

Ulykkesforsikringen

Ulykkesforsikringen er også rigtig vigtig, selv om det kan være ret så ubehageligt at sætte kroner og ører på din førlighed. Den kan nemlig spare dig for mange bekymringer og i nogle tilfælde fungere som et økonomisk plaster på dit sår, hvis du kommer til skade.

Billig forsikring som studerende

Som tidligere nævnt er det ret så uoverskueligt at sondere terrænet for gode tilbud, der lever op til alle dine krav for en god og sikker forsikring. Der er dog alligevel nogle gode råd, du kan tage til eftertanke, når du skal ud og lede efter forsikringer. Det er naturligvis en god idé at gennemsøge markedet grundigt for gode tilbud til at starte med, det kan du gøre her på Forsikringsportalen.dk ved at udfylde vores tilbudsformular, ved at udfylde denne ene formular sørger vi for at du får tilbud fra maks 3 selskaber.

Forhøj din selvrisiko - betal mindre

En anden ting du kan gøre er at sætte din selvrisiko højere, jo højere selvrisiko, desto lavere forsikringspræmie. Du kan også sørge for at samle alle dine forsikringer hos samme selskab. Men husk også at selvom økonomien er meget stram, handler det om at være dækket rigtig. Så husk at læse betingelserne godt igennem.

Der er altså mange aspekter, du skal tage i betragtning, inden du vælger dine kommende forsikringer. Det gælder dog om, at bevarer tålmodigheden, da der kan være rigtig mange penge at spare. På Forsikringsportalen er vores bedste råd til som studerende, at du skal gennemsøge markedet for de allerbedste tilbud, sammenligne dem og så konkludere, hvilken en der matcher bedst med dine behov. Selv om det kan være fristende, er forsikring altså ikke et område man som studerende bør spare på – det kan ramme dig på et senere tidspunkt.