Brugt af over 150.000 danskere.

Gode Forsikringspriser - Vil du have en billig forsikring?

Er det på tide at få en gennemgang af dine forsikringer, og få bedre forsikringspriser? Så hjælper Forsikringsportalen dig på vej.

Her kan du helt gratis og uforpligtigende få op til 3 stærke tilbud fra forskellige selskaber.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på dine forsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af dine forsikringer, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


7 trin til bedre forsikringspriser

Det er faktisk ikke så besværligt at få bedre priser på dine forsikringer - her kommer en hurtig guide til hvordan du gør - for du kan gøre din forhandlingsposition bedre over for de forsikringsselskaber der skal kæmpe om dine fremtidige forsikringer:

Få overblik over dine nuværende forsikringer: Få samlet alle dine forskringspapirer i en mappe, og udarbejd en oversigt over hvad dine forsikringspriser er i dag (typisk på årsbasis).

Har dit forsikringsbehov har ændret sig? Er du flyttet, fået sommerhus, fået ny bil, børn, anskaffet dyre nye ejendele eller måske bortskaffet dem så er der også en god sandsynlighed for at dine behov og dækninger ligeledes har ændret sig. Notér ændringerne.

Hvad er vigtigt for dig? Vil du have stor eller lille risiko - hvis du vil spare på den månedlige udgift, så kan du hæve din selvrisiko og få en billigere forsikring.

Så er et forhandlingstid: Nu har du samlet informationerne, og er klar til at gå i krig. Det er ikke så besværligt, men jo mere tid du bruger på det, desto bedre har du mulighed for at sammenligne forsikringspriserne

Sammenlign priserne online: Benyt de gratis tjenester på nettet til at sammenligne priserne på nettet. Forsikringsguiden og forsikringsluppen er en gratis pris sammenligningsportal. Benyt selskabernes hjemmeside. Check om du kan få gruppe rabat igennem f.eks. din fagforening eller andre medlemsskaber. Eller benyt vores gratis service til at få flere tilbud på samme gang

Bestil et forsikringstilbud: Hvorfor ikke få forsikringsselskaberne til at konkurrere om at give dig de bedste forsikringspriser. Benyt muligheden for at bestille et forsikringstilbud - og bliv ringet op når det passer dig. Har du gjort dit forarbejde grundigt vil det være ganske smertefrit, og du slipper helt for at sidde og vente i kø i telefonen. Forsikringsrådgiverne vil have modtaget dine informationer, så behandlingen tager ikke alverdens tid. Her finder du formularen.

Del dine erfaringer med andre: Hvorfor ikke hjælpe andre ? Del vores gode råd med dine venner på facebook eller google+. 
Følger du vores guide er du langt bedre forberedt end størstedelen af danskerne i forhold til at finde en bedre eller billigere bilforsikringindboforsikring eller f.eks. bådforsikring.