Sammenlign forsikring

Hver tredje dansker betaler for meget i forsikringspræmie –Sammenligner du dine forsikringer før du slår til, kan du lave en rigtig god investering både nu og i særdeleshed i fremtiden.

Her på Forsikringsportalen.dk har du mulighed for at indhente flere tilbud og sammenligne fordele, rabatter, betingelser og priser ved at hente flere tilbud. 


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på dine forsikringer

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af dine forsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Hvorfor skal jeg sammenlign forsikring?

En forsikring er essentiel i hvilken som helst sammenhæng – biler, både, rejser og huse er blot nogle af mange ting, man gør klogt i at forsikre. Problemet er dog bare, at vi i dagens samfund konstant bliver bombarderet med uoverskuelige tilbud, der gør det at vælge forsikring til en meget svær og tidskrævende proces.

Der er dog ingen tvivl om, at hvis man undersøger og lægger nok kræfter i at lede efter den perfekte forsikring, så kan der være rigtig mange penge at spare i sidste ende.

En forsikring er en redningskrans, hvis der sker noget uventet for dig og din familie. Hvis du f.eks. kører galt i din splinternye Toyota Avensis og totalskader bilen, vil din kaskoforsikring dække skaderne.

Sagt med andre ord er det altså en rigtig god idé at investere i en forsikring og at sammenligne forsikringer kan spare dig for rigtig mange penge, hvad enten det er din bådbil eller hus, du skal forsikre mod ukærkomne situationer. Når du skal vælge forsikring, er der en masse ting, du kan foretage dig for at forberede dig bedst muligt på det store valg. Hvis du allerede har en forsikring og måske føler, at du betaler for meget for husforsikringen, eller blot vil se, om du kan få en bedre dækning for de samme penge hos et andet selskab, kan du sammenligne forsikringspriser på nettet. Det samme kan du med stor succes også gøre, hvis du er på udkig efter en ny forsikring. 

Har du brug for mere hjælp?
På nettet findes der en lang række tjenester, der kan være behjælpelige med at sammenligne forsikringer og finde nogen der lever op til dine behov. Forsikringsluppen, der er blevet stablet på benene af brancheorganisationen for forsikring & pension, er en portal, der sammenligner forsikringer for dig. Da der, overraskende nok, er forskel på, hvad de mange forskellige forsikringer dækker, kan man her få sammenlignet priserne men det er ret tidskrævende og men kan ikke købe forsikringerne direkte. Ud over forsikringsluppen findes der også mange andre smarte værktøjer, der kan hjælpe dig hen mod den perfekte forsikring.

Vi hjælper og giver dig tilbud helt gratis & uforpligtende 
Hos Forsikringsportalen er vores bedste råd altså til dig, at du skal sørge for at finkæmme markedet for de allerbedste tilbud. Og det vil vi hjælpe dig med at gøre let, gratis og helt uforpligtende. Ved at udfylde en enkelt formular, sørger vi for at du får op til 3 forskellige tilbud. Så er der bare tilbage at gennemlæse det med småt, vælge det bedste tilbud og slå til.