Billig bådforsikring

Lad Forsikringsportalen hjælpe dig med at indhente tilbud på din bådforsikring, og spar på dine forsikringer.

  • Spar tid - udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - få en billig bådforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Brugt af over 250.000 danskere

Få 3 gratis tilbud på din bådforsikring

Tænk hvis din splinternye båd blev stjålet eller totalskadet i en ulykke – med en bådforsikring behøver du ikke at tænke den tanke til ende, da du i så fald er dækket ind mod sådan et tilfælde. En god forsikring behøver ikke ruinere dig – undersøg markedet ved at indhente 3 gratis tilbud og vælg det bedste til prisen.


Tjek din bådforsikring her – få 3 tilbud

Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud – helt gratis.

  • Udfyld en formular og få 3 konkurrencedygtige tilbud – og spar penge på din forsikring hvert eneste år.
  • Lad flere selskaber kæmpe om dine forsikringer
  • Det er nemt – gratis og uden forpligtelser.

Bådforsikring

Prisen på en bådforsikring beregnes ud fra din bådtype. Du kan forsikre dig og din båd på forskellige måder, når du er på havet og i havn. Derudover er der et gebyr til staten på 1,34 % af bådens værdi, som du skal betale årligt i afgift. Som bådejer har du mulighed for at tegne følgende forsikringer: 

  • Ansvarsforsikring
  • Kaskoforsikring
  • Ulykkesforsikring


Ansvarsforsikring
I modsætning til hvis du har bil eller motorcykel, er det ikke lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring, hvis du har båd. Dog kan denne forsikring være ret værdifuld, hvis du kommer til at skade andre personer eller deres genstande i en ulykke, da dette kan blive en bekostelig affære.

Kaskoforsikring
En kaskoforsikring vil samtidig dække mod vigtige dele af din egen båd – som for eksempel motor, bådudstyr og anker. Derudover dækker en kaskoforsikring også mod brand og tyveri af båden, eller hvis den støder på grund eller synker. Som noget særligt dækker en kaskoforsikring også advokatudgifter, hvis du skal ud i en retssag vedrørende din båd.

Et punkt som mange bådejere overser, når de skal investere i en bådforsikring, er udgifterne til bortskaffelse. Mange tror, at en eventuel fjernelse at et bådvrag er dækket af bådansvarsforsikringen, men det er ikke tilfældet. Du skal derfor sørge for, at dette punkt er inkluderet i din kaskoforsikring, hvis du vil sikre dig mod en sådan udgift. Det skal være anført separat og ikke være indeholdt i forsikringssummen, der samtidig skal være af ubegrænset størrelse – en fjernelse af et bådvrag kan nemlig nemt komme til at overstige bådens værdi.

Har du forsikret dig selv?
Foruden en ansvarsforsikring og en kaskoforsikring kan du også tegne en ulykkesforsikring eller en sejlerulykke forsikring, der sikrer dig selv. Denne vil dække de følger og varige mén, du eller dine gæster kan pådrage jer, hvis uheldet er ude. Vær opmærksom på at betingelserne kan variere fra selskab til selskab – og at en almindelig ulykkesforsikring i nogle tilfælde ikke er tilstrækkelig.

Vintersejlads – sejler du trods kulde?
Det er dejligt at sejle, og hvis du ikke kan lade din båd være uden for bådsæsonen, kan det være en god idé, at du udvider din bådforsikring, så den dækker årets 365 dage. Din båd kan nemlig med lethed pådrage sig skader som følge af det hårde vintervejr – både på vand og land. Husk i øvrigt, at det kan være farligt at sejle om vinteren, da vandet er koldt og vejret er omskifteligt. Forbered dig derfor godt hjemmefra før, at du kaster dig ud i vintersejlads.

Andre bådforsikringer:


go to top