Billig motorbådforsikring

  • Spar tid - Udfyld én formular og få op til 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere bådforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Brugt af over 150.000 danskere

Motorbådforsikring

Som motorbådsejer er du faktisk ikke forpligtet til at tegne en bådforsikring, men en god og dækkende forsikring kan dog nemt gå hen og blive den billigste løsning for dig alligevel. Forestil dig således, at din motorbåd bliver totalskadet i en ulykke: Med en samlet forsikringspakke behøver du ikke at tænke den tanke til ende, for den vil fungere som et økonomisk plaster på såret, hvis der skulle ske en ulykke af den ene eller anden art, hvor din båd spiller en rolle. Få 3 tilbud til en motorbådforsikring hos Forsikringsportalen.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på Motorbådforsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din motorbådforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Hvad dækker forsikringen

Når du skal forsikre din båd, så er der flere måder, du kan gøre det på. Bådforsikringen består således som udgangspunkt af tre hoveddele: Ansvarsforsikringen, kaskoforsikringen og ulykkesforsikringen. I de fleste sammenhænge er ansvarsforsikringen lovpligtig, men det er den altså ikke, når du ejer en båd. Mange havne og bådklubber kræver dog, at din båd har en ansvarsforsikringen tegnet på sig, og det er bestemt ikke uden grund.

Hvornår dækker min motorbådforsikring?
Den vil således dække, hvis du kommer til at forvolde skade på andre personer eller andres ejendele. Med andre ord sikrer ansvarsforsikringen dig altså mod kæmpestore erstatningssager, hvis du f.eks. sejler frontalt ind i en anden båd og forvolder skade på både styrmand og selve båden. Forsikringen gælder oftest hele året rundt. Det er dog noget, du bør undersøge nærmere, når du sidder med forsikringsbetingelserne i hånden, så du ikke risikerer at sidde tilbage med en lang næse, når du er kommet til at sejle ind i en anden båd på fisketuren i vinterhalvåret. 

Kaskoforsikring
På Forsikringsportalen anbefaler vi også, at du anskaffer dig en kaskoforsikring. Med den vil du nemlig også være sikret mod skader på din egen motorbåd. Denne forsikring er heller ikke lovpligtig, men hvis du har lån i din båd, så kan långiveren kræve, at du besidder en kaskoforsikring, før du kan tage båden i brug. 

Ulykkeforsikring
Et andet essentielt forsikringsområde er ulykkesforsikringen. Den vil dække styrmanden på båden og op til 5 andre personer i tilfælde af ulykker til søs og i havn. Den vil altså – med andre ord – sikre mod personulykker, hvor din båd er involveret. 

Pakkeløsning?
Selvom det altså umiddelbart virker fristende at kvitte bådforsikringen, når den ikke er lovpligtig, så anbefaler vi på Forsikringsportalen, at du tegner en god og dækkende af slagsen alligevel – ikke mindst for din egen skyld. En samlet forsikringspakke inkluderende ansvarsforsikringen, kaskoforsikringen og ulykkesforsikringen danner et solidt fundament for en god og sikker sejltur.