Billig yachtforsikring

  • Spar tid - Udfyld én formular og få op til 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere bådforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Brugt af over 150.000 danskere

Yachtforsikring

En yacht er en dejlig kilde til frihed og afslapning, men en båd, og i særdeleshed en yacht, er i langt de fleste tilfælde også et meget bekosteligt køb, der kræver omhyggelig pleje. Herunder hører naturligvis også en god og dækkende forsikring. Hos Forsikringsportalen anbefaler vi, at du indhenter 3 gratis tilbud på din yachtforsikring, så du kan føle dig sikre til havs.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på yachtforsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din yachtforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Ansvarsforsikring og kaskoforsikring

En yacht er, som tidligere nævnt, et dyrt fartøj, hvorfor en forsikring altså vil være fundamental at have. På den måde vil du være sikret mod uheld af den ene eller anden art og dermed slippe for de tårnhøje økonomiske omkostninger, der altså følger med, når din yacht skal repareres som følge af en ulykke. Når din båd skal forsikres, har du flere forskellige muligheder.

Forsikringer

Inden for bådverdenen er de vigtigste forsikringer ansvarsforsikringen, kaskoforsikringen og ulykkesforsikringen. Som ved næsten alle andre transportmidler, er ansvarsforsikringen lovpligtig, imens kaskoforsikringen er valgfri. I de fleste tilfælde giver det dog god mening at have tegnet begge forsikringer, og situationen er ikke anderledes, når man ejer en yacht.

Ansvarsforsikringen dækker skader på personer, både og andre ting, du er skyld i. En kaskoforsikring vil samtidig dække skader på din egen båd som f.eks. tyveri, brand, hærkværk og synken. Derudover dækkes også eventuelle advokatudgifter, hvis du skal ud i en retssag, hvor din båd er involveret. 

Forsikringspakke

En sejlerulykke forsikring er også meget ideel at have, når man skal støbe en samlet forsikringspakke sammen. Den dækker kaptajnen og op til 5 personer om bord i tilfælde af ulykker til søs eller i havn. Den giver altså erstatning i tilfælde af død og invaliditet. En sådan forsikring er fornuftig, da det ved ulykker i udlandet også er meget svært at placere ansvaret hos andre. Derudover vil ulykkesforsikringen – i modsætningen til ansvarsforsikringen -  også dække, hvis ingen er decideret ansvarlig for den eventuelle ulykke. 

Tilvalgsforsikringer

Der er mulighed for at inkludere flere dækninger i din yacht forsikring, men hvis du har ansvarsforsikringen, kaskoforsikringen og ulykkesforsikringen på plads, er du meget godt rustet til at drage til søs, uden irriterende bekymringer om forsikringen nu også er dækkende nok. 


Særlig dækning

Når du skal vælge forsikring til din yacht, skal du blandt andet vurdere, om du også vil have dækning i vinterperioden. Det kan være en rigtig god idé, for din båd kan nemlig let pådrage sig skader, selvom den blot overvintrer i havnen eller står på land.

International dækning

Hvis du derudover er Blue Water sejler, er det ydermere meget vigtigt, at du informerer forsikringsselskabet herom, så du kan blive dækket ved alle de geografiske områder, du har tænkt dig at besøge på din tur. Det vil nemlig være rigtigt træls, hvis du ramte ind i en ulykke på din tur og ikke kunne få hjælp fra din danske forsikring. En international dækning vil dermed give dig en ekstra tryghed, når du sejler i udlandet