Billig speedbåd forsikring

  • Spar tid - Udfyld én formular og få op til 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere bådforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Brugt af over 150.000 danskere

Speedbåd forsikring

En speedbåd forsikring kan tegnes meget billigt, og den kan sikre dig imod et muligt stort erstatningsansvar, hvis du f.eks. kommer til at sejle ind i en anden båd. Undgå usikkerheden og bestil 3 tilbud på din speedbåd forsikring hos Forsikringsportalen.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på speebåd forsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din speedbåd forsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Hvad indeholder den gode speedbåd forsikring?

En speedbåd forsikring er ikke lovpligtig. En speedbåd forsikring kan dog tegnes meget billigt, og den kan samtidig komme til at sikre dig imod et muligt stort erstatningsansvar, hvis du f.eks. kommer til at sejle ind i en anden båd. Den gode forsikringspakke til en speedbåd indeholder en ansvarsforsikring, en kaskoforsikring og en ulykkesforsikring.

Ansvarsforsikring

Den gode forsikringspakke til en speedbåd indeholder en ansvarsforsikring, en kaskoforsikring og en ulykkesforsikring. Ansvarsforsikringen dækker de skader, du eventuelt kommer til at forvolde på andre personer og deres ejendele.

Kaskoforsikring

En kaskoforsikring vil også dække skader på din egen båd, når du er på vandet såvel som når du ligger til i havnen. En kaskoforsikring dækker ydermere tyveri, og indeholder samtidig en resthjælpsforsikring, der kan være særlig nyttig, hvis du skal ud i en retssag, hvor din båd spiller en rolle. 

Tilvalgsforsikring & ulykkesforsikring

Den tredje og sidste del af den gode speedbåd forsikring er en ulykkesforsikring. Den dækker kaptajnen af speedbåden samt op til 5 andre personer på båden i tilfælde af både ulykker til søs og i havn. Det er et krav, at du har tegnet en kaskoforsikring, før du kan anskaffe dig en ulykkesforsikring. 

En samlet forsikringspakke, der indeholder en ansvarsforsikring, en kaskoforsikring og en ulykkesforsikring udgør altså en tilpas dækning, så du trygt kan drage til søs i din speedbåd.