Billig speedbåd forsikring

Lad Forsikringsportalen hjælpe dig med at indhente tilbud på din bådforsikring, og spar på dine forsikringer.

  • Spar tid - udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - få en billig bådforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Brugt af over 250.000 danskere

Speedbåd forsikring

En speedbåd forsikring kan tegnes meget billigt, og den kan sikre dig imod et muligt stort erstatningsansvar, hvis du f.eks. kommer til at sejle ind i en anden båd. Undgå usikkerheden og bestil 3 tilbud på din speedbåd forsikring hos Forsikringsportalen.


Tjek din bådforsikring her – få 3 tilbud

Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud – helt gratis.

  • Udfyld en formular og få 3 konkurrencedygtige tilbud – og spar penge på din forsikring hvert eneste år.
  • Lad flere selskaber kæmpe om dine forsikringer
  • Det er nemt – gratis og uden forpligtelser.

Hvad indeholder den gode speedbåd forsikring? 

En speedbåd forsikring er ikke lovpligtig. En speedbåd forsikring kan dog tegnes meget billigt, og den kan samtidig komme til at sikre dig imod et muligt stort erstatningsansvar, hvis du f.eks. kommer til at sejle ind i en anden båd. Den gode forsikringspakke til en speedbåd indeholder en ansvarsforsikring, en kaskoforsikring og en ulykkesforsikring.

Ansvarsforsikring

Den gode forsikringspakke til en speedbåd indeholder en ansvarsforsikring, en kaskoforsikring og en ulykkesforsikring. Ansvarsforsikringen dækker de skader, du eventuelt kommer til at forvolde på andre personer og deres ejendele.

Kaskoforsikring

En kaskoforsikring vil også dække skader på din egen båd, når du er på vandet såvel som når du ligger til i havnen. En kaskoforsikring dækker ydermere tyveri, og indeholder samtidig en resthjælpsforsikring, der kan være særlig nyttig, hvis du skal ud i en retssag, hvor din båd spiller en rolle. 

Tilvalgsforsikring & ulykkesforsikring

Den tredje og sidste del af den gode speedbåd forsikring er en ulykkesforsikring. Den dækker kaptajnen af speedbåden samt op til 5 andre personer på båden i tilfælde af både ulykker til søs og i havn. Det er et krav, at du har tegnet en kaskoforsikring, før du kan anskaffe dig en ulykkesforsikring. 

En samlet forsikringspakke, der indeholder en ansvarsforsikring, en kaskoforsikring og en ulykkesforsikring udgør altså en tilpas dækning, så du trygt kan drage til søs i din speedbåd.

Andre bådforsikringer:


go to top