Billig sejlbåd forsikring

  • Spar tid - Udfyld én formular og få op til 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere bådforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Brugt af over 150.000 danskere

Sejlbåd forsikring

Det er en fantastisk frihed at eje en sejlbåd, men tænkt hvis din båd blev totalskadet eller stjålet? – med en god og dækkende sejlbådsforsikring behøver du heldigvis ikke at tænke den tanke til ende. Få mere sikkerhed og bestil 3 tilbud på en sejlbådforsikring hos Forsikringsportalen.

Sejlbådsforsikringer består – på samme måde som bilforsikringer – af en kaskoforsikring og en ansvarsforsikring. Selvom ingen af dem i princippet er lovpligtige, så anbefaler vi på det kraftigste på Forsikringsportalen, at du investerer i en samlet bådforsikringspakke, så du kan sejle trygt rundt i de danske farvande uden store bekymringer. Via vores tilbudsformular har du muligheden for at modtage tre knivskarpe tilbud på forsikringer til din sejlbåd.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på sejlbåd forsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din sejlbåd forsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Ansvarsforsikringen, kaskoforsikringen og ulykkesforsikringen

En bådforsikring kan erhverves meget billigt, og den kan komme til at sikre dig imod et muligt meget stort erstatningssvar, hvis du kommer til at forvolde skade på andre personer eller deres ejendele.

Ansvarsforsikring

Ansvarsforsikringen til både dækker nemlig lige præcis de skader, du eventuelt kommer til at forvolde på andre personer eller deres ejendele. Kaskoforsikringen omfatter også skader på din egen båd, når den er på vandet eller blot ligger til i havnen.

Kaskoforsikring

Kaskoforsikringen dækker også tyveri og indeholder ydermere en retshjælpsforsikring, der kan være særlig behjælpelig, hvis du skal ud i retssag, hvor din båd er involveret. 

Tilvalgsforsikring

Udover ansvarsforsikringen og kaskoforsikringen er der også mulighed for at investere i en ulykkesforsikring, når du ejer en sejlbåd. Den dækker kaptajnen og op til 5 personer på båden i tilfælde af ulykker både til søs og i havn. Ulykkesforsikringen er mulig at investere i, når du har tegnet en kaskoforsikring. 

Med en ansvarsforsikring, en kaskoforsikring og en ulykkesforsikring er du ganske godt rustet til at drage til søs med din sejlbåd.