Billige forsikringer i Danmark

Forsikringsportalen hjælper 1000'vis af Danskere hver eneste måned med bedre dækninger og billigere forsikringer. Helt gratis og uden forpligtelser. 

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 

Få 3 forsikringstilbud

Brugt af over 150.000 danskere

Forsikringer i Danmark

billige forsikringer i Danmark

9 ud af 10 danskere kan spare på deres forsikring ved at lave et årligt forsikringstjek. Er du en af dem der også vil spare på dine forsikringer uden at gå på kompromis med dine dækninger?

Der findes både lovpligtige forsikringer og frivillige forsikringer du skal forholde dig til. En forsikring giver dig en grundlæggende sikkerhed mod uheld, tyveri og f.eks. brand. Det kan med andre ord, give dig et soldt fundament for din privatøkonomi hvis du forholder til hvilke forsikringer du bør tegne i Danmark.

Lad Forsikringsportalen.dk hjælpe med at du får 3 gode tilbud på dine forsikringer. Det er gratis, let og helt uforpligtende! Du finder vores formular her


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Har du husket dit årlige forsikringstjek?

Udfyld vores formular her og lad forsikringsportalen hjælpe dig med at give dig et gratis forsikringstjek. Vi sørger for at du får 3 forsikringsstilbud så du kan vælge det bedste tilbud, helt gratis og uden forpligtelser. 

Få 3 tilbud


Brandforsikring

Hvis du står i en situation, hvor du skal låne penge til et boligkøb, så vil banken kræve, at du tegner en brandforsikring, der også i daglig tale kaldes husforsikring. Den dækker nemlig reparationer eller genopførsel af dit nye hus i tilfælde af brand. En brandforsikring er altså i teorien ikke lovpligtig, men den sikrer altså banken, at sikkerheden i dit hus er tilstede, hvis du har lånt penge til at finansiere købet. Du skal dog være opmærksom på, at en sådan forsikring ikke også dækker dit indbo, som f.eks. dit spisebord og seng. Møbler og andet indbo, der ikke er en fast del af dit hus, er nemlig kun dækket, hvis du tegner en indboforsikring

Ansvarsforsikring

Ansvarsforsikringen er i langt de fleste tilfælde også en lovpligtig dimension. Hvis du f.eks. ejer en bil eller en motorcykel, så er du i Danmark forpligtet til at tegne en ansvarsforsikring i forbindelse med købet, hvis du indregistrerer køretøjet. En sådan forsikring dækker skader, du som fører eventuel kommer til at forvolde på andre mennesker eller deres ejendele. Med andre ord dækker den altså reparation eller genopbyggelse af det, du ødelægger, samt eventuelle personskader. Du skal dog her være meget opmærksom på, at ansvarsforsikringen f.eks. ikke dækker skader på dit eget køretøj eller eventuelle skader på dig selv. Her vil det f.eks. være ideelt at supplere med en kasko- og en ulykkesforsikring i forbindelse med ansvarsforsikringen. 

Læs mere om bilforsikring her, eller motorcykelforsikring her

Hundeansvarsforsikring

Ansvarsforsikringen er, som nævnt tidligere, lovpligtig i de fleste sammenhænge, og det gælder f.eks. også, hvis du ejer en hund. Som hundeejer er du nemlig erstatningspligtig for de skader, din hund eventuel pådrager andre. Det er f.eks. set før, at en hund løber ud på vejen og er skyld i et trafikuheld, og her kan erstatningssummen således blive tårnhøj for hundeejeren. Netop derfor er hundeansvarsforsikringen lovpligtig, så du undgår at stå med en kæmpe erstatningssag som privat for noget, din hund har været skyld i.

I Danmark er der altså nogle få forsikringer, der er lovpligtige. Disse forsikringer er du forpligtet til at tegne, men hvis du undlader, kan du blive straffet med en bøde eller et stort erstatningskrav. Der er altså således en grund til at disse forsikringer er lovpligtige, hvorfor vi på Forsikringsportalen kraftigt anbefaler, at du følger forsikringslovgivningen, så du ikke sidder tilbage med en lang næse og en kæmpestor erstatningssag, hvis din hund f.eks. løber ud foran en bil og er skyld i et færdselsuheld.

Forsikringer 

Få et overblik over alle forsikringer her

Hvis du udfylder en enkelt formular, hjælper vi dig gratis og uforpligtende med at finde forskellige tilbud på dine forsikringer.