Billig Audi A1 forsikring?

Lad forsikringsportalen finde en billig Audi A1 bilforsikring til dig, og spar tusindvis af kr. hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere Audi A1 forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade

Få en billig Audi A1 forsikring

Hvis du er ejer af en Audi A1, gør du klogt i også at være ejer af en god bilforsikring. Vi kan heldigvis helt gratis og uforpligtende hjælpe dig med at sammenligne priser og dækninger på din  A1 bilforsikring

Både fordi det gør det lettere at slappe af når du kører i trafikken og ikke konstant skal være nervøs for om der sker noget.  Men også fordi en bilforsikring sikrer dig hvis du kommer ud for en ulykke, uheld eller hvis din bil skulle blive udsat for skader på anden vis.


Find et tilbud på Audi A1 bilforsikring med E-mærket portal

Gratis tilbud på en Audi A1

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din Audi A1. Vælg det tilbud, der passer bedst til dine behov - eller afslå. 


Gode råd til at finde en god billig Audi A1-forsikring

Audi er kendt for tysk kvalitet, innovativt design og nyeste teknologi. Samtidig holder den også sin brugtvognsværdi ret godt og det er netop nogle af grundene til at den kan være relativt dyr at forsikre.

Desuden er Audi A1 lidt af en drengebil, der typisk ejes af unge mænd. Derfor kommer ejerne af denne bil typisk i en højrisiko-gruppe, hvorfor forsikringsselskaberne kræver en højere præmie end ved så mange andre biler.

Det danske forsikringsmarked er dog imidlertid i dyb konkurrence, så der kan være rigtig mange penge at spare, ved at kigge dig lidt omkring. Ved at undersøge dine muligheder og evt. forsøge at forhandle dig til en bedre pris eller at samle dine forsikringer ét sted, kan du spare helt op til 30% af hvad din nuværende forsikring koster.


Hvad indeholder en bilforsikring?

Som udgangspunkt indeholder din bilforsikring to forskellige typer forsikringer. Ansvarsforsikring og kaskoforsikring.

En ansvarsforsikring dækker de skader du påfører andre mennesker og deres ejendele. Denne type bilforsikring er lovpligtig.
En kaskoforsikring dækker de skader du påfører din egen bil. Den er altså ikke lovpligtig, men den kan være en rigtig god investering hvis du kører en lidt dyrere bil. Eksempelvis en Audi A1.

Vi anbefaler dog at du forholder til dig dit samlede forsikringsbehov, og foretager et samlet forsikringstjek så du dels ved at du er rigtigt dækket med også at du får de rigtige priser på dine forsikringer