Få en billig Audi forsikring på forsikringsportalen og spar på bilforsikringen

Billig Audi A1 Forsikring

Lad Forsikringsportalen hjælpe dig med at indhente tilbud på din bilforsikring, og spar på dine forsikringer.

  • Spar tid - udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - få en billig bilforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 250.000 danskere

Få en billig Audi A1 forsikring

Hvis du er ejer af en Audi A1, gør du klogt i også at være ejer af en god bilforsikring. Vi kan heldigvis helt gratis og uforpligtende hjælpe dig med at sammenligne priser og dækninger på din  A1 bilforsikring

Både fordi det gør det lettere at slappe af når du kører i trafikken og ikke konstant skal være nervøs for om der sker noget.  Men også fordi en bilforsikring sikrer dig hvis du kommer ud for en ulykke, uheld eller hvis din bil skulle blive udsat for skader på anden vis.


Tjek din Audi A1 Forsikring her – få 3 tilbud

Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud – helt gratis.

  • Udfyld en formular og få 3 konkurrencedygtige tilbud – og spar penge på din forsikring hvert eneste år.
  • Lad flere selskaber kæmpe om dine forsikringer
  • Det er nemt – gratis og uden forpligtelser.

Gode råd til at finde en god billig Audi A1-forsikring

Audi er kendt for tysk kvalitet, innovativt design og nyeste teknologi. Samtidig holder den også sin brugtvognsværdi ret godt og det er netop nogle af grundene til at den kan være relativt dyr at forsikre.

Desuden er Audi A1 lidt af en drengebil, der typisk ejes af unge mænd. Derfor kommer ejerne af denne bil typisk i en højrisiko-gruppe, hvorfor forsikringsselskaberne kræver en højere præmie end ved så mange andre biler.

Det danske forsikringsmarked er dog imidlertid i dyb konkurrence, så der kan være rigtig mange penge at spare, ved at kigge dig lidt omkring. Ved at undersøge dine muligheder og evt. forsøge at forhandle dig til en bedre pris eller at samle dine forsikringer ét sted, kan du spare helt op til 30% af hvad din nuværende forsikring koster.


Hvad indeholder en bilforsikring?

Som udgangspunkt indeholder din bilforsikring to forskellige typer forsikringer. Ansvarsforsikring og kaskoforsikring.

En ansvarsforsikring dækker de skader du påfører andre mennesker og deres ejendele. Denne type bilforsikring er lovpligtig.
En kaskoforsikring dækker de skader du påfører din egen bil. Den er altså ikke lovpligtig, men den kan være en rigtig god investering hvis du kører en lidt dyrere bil. Eksempelvis en Audi A1.

Vi anbefaler dog at du forholder til dig dit samlede forsikringsbehov, og foretager et samlet forsikringstjek så du dels ved at du er rigtigt dækket med også at du får de rigtige priser på dine forsikringer


De mest almindelige modeller


go to top