Billig Audi A6 bilforsikring

Lad forsikringsportalen finde en billig Audi A6 bilforsikring til dig, og spar tusindvis af kr. hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere Audi A6 forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade

Få en bilforsikring til din Audi A6

Hvis du ejer en Audi A6, er det højst sandsynligt en rigtig god idé også at få en forsikring til den. Heldigvis kan Forsikringsportalen hjælpe dig med lige præcis dét.

For det første giver det langt mere ro, når du færdes i trafikken og for det andet dækker den omkostningerne hvis uheldet skulle være ude.


Find et tilbud på Audi A6 Forsikring med E-mærket portal

Gratis tilbud på en Audi

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din Audi. Vælg det tilbud, der passer bedst til dine behov - eller afslå. 


Den bedste og billigste forsikring til en Audi A6

Audi er kendt for innovativt design, tysk kvalitet og den nyeste teknologi. En Audi A6 er samtidig lidt af en drengebil, og det gør at man ofte kommer i ”højrisiko-kategorien”. Derfor kræver forsikringsselskaberne tit en højere forsikringspræmie end ved andre personbiler.

Heldigvis er den danske forsikringsbranche i stor konkurrence, så der kan rent faktisk være mange penge at hente, hvis man samler alle sine forsikringer ét sted og forhandler lidt med selskaberne. Faktisk kan man spare helt op til 30% på sine forsikringer.


Hvad indeholder en bilforsikring?

Som udgangspunkt indeholder en bilforsikring en ansvarsforsikring og en kaskoforsikring.

Ansvarsforsikringen er lovpligtig og dækker udelukkende de skader du påfører andre mennesker og deres ejendele. F.eks. ved et trafikuheld i trafikken.

Kaskoforsikringen er ikke lovpligtig, men dækker kun de skader du påfører din egen bil. Det vil altså sige at man kan spare en del penge ved at undvære kaskoforsikringen. Dog vil vi kraftigt anbefale at tegne en kaskoforsikring hvis du er ejer af en lidt dyrere bil. Eksempelvis en Audi A6.

Forsikringsportalen anbefaler altid at man regelmæssigt får foretaget et forsikringstjek og at man samler alle sine forsikringer ét sted.