Få en billig Audi forsikring på forsikringsportalen og spar på bilforsikringen

Billig Audi A4 Forsikring

Lad Forsikringsportalen hjælpe dig med at indhente tilbud på din bilforsikring, og spar på dine forsikringer.

  • Spar tid - udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - få en billig bilforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 250.000 danskere

Få en bilforsikring til din Audi A4

Hvis du ejer en Audi A4, kan det være en rigtig god idé at anskaffe sig en bilforsikring. Heldigvis er det noget Forsikringsportalen kan hjælpe med.

Det gør det meget lettere at slappe af når du færdes i trafikken og du er samtidig godt dækket hvis der skulle ske et uheld.


Tjek din Audi A4 Forsikring her – få 3 tilbud

Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud – helt gratis.

  • Udfyld en formular og få 3 konkurrencedygtige tilbud – og spar penge på din forsikring hvert eneste år.
  • Lad flere selskaber kæmpe om dine forsikringer
  • Det er nemt – gratis og uden forpligtelser.

Gode råd til at finde en god billig Audi forsikring

Audi er kendt for innovativt design, tysk kvalitet og den nyeste teknologi. Kombineret med at Audi er lidt af en drengebil, gør at man ofte kommer i ”højrisiko-kategorien” og derfor kræver forsikringsselskaberne ofte en højere forsikringspræmie end ved andre biler.

Heldigvis er den danske forsikringsbranche i stor konkurrence, så der kan faktisk være mange penge at spare. Hvis man samler alle sine forsikringer ét sted og forhandler lidt med selskaberne, kan man faktisk spare helt op til 30% af sin nuværende forsikring.


Hvad indeholder en bilforsikring?

Som udgangspunkt indeholder en bilforsikring det, der hedder en ansvarsforsikring og en kaskoforsikring.

Ansvarsforsikringen er lovpligtig og dækker kun de skader du påfører andre mennesker og deres ejendele. F.eks. ved et uheld i trafikken.

Kaskoforsikringen er derimod ikke lovpligtig, men dækker udelukkende de skader du påfører din egen bil. Det vil altså sige at man kan spare nogle penge ved at undvære kaskoforsikringen. Dog vil vi kraftigt anbefale at tegne en kaskoforsikring hvis du ejer en lidt dyrere bil. Eksempelvis en Audi A4.

Forsikringsportalen anbefaler altid at man regelmæssigt får foretaget et forsikringstjek og at man samler alle sine forsikringer ét sted.De mest almindelige modeller


go to top