Billig Audi A4 bilforsikring

Lad forsikringsportalen finde en billig Audi A4 bilforsikring til dig, og spar tusindvis af kr. hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere Audi A4 forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade

Få en bilforsikring til din Audi A4

Hvis du ejer en Audi A4, kan det være en rigtig god idé at anskaffe sig en bilforsikring. Heldigvis er det noget Forsikringsportalen kan hjælpe med.

Det gør det meget lettere at slappe af når du færdes i trafikken og du er samtidig godt dækket hvis der skulle ske et uheld.


Find et tilbud på Audi A4 Forsikring med E-mærket portal

Gratis tilbud på en Audi A4

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din Audi A4. Vælg det tilbud, der passer bedst til dine behov - eller afslå. 


Gode råd til at finde en god billig Audi forsikring

Audi er kendt for innovativt design, tysk kvalitet og den nyeste teknologi. Kombineret med at Audi er lidt af en drengebil, gør at man ofte kommer i ”højrisiko-kategorien” og derfor kræver forsikringsselskaberne ofte en højere forsikringspræmie end ved andre biler.

Heldigvis er den danske forsikringsbranche i stor konkurrence, så der kan faktisk være mange penge at spare. Hvis man samler alle sine forsikringer ét sted og forhandler lidt med selskaberne, kan man faktisk spare helt op til 30% af sin nuværende forsikring.


Hvad indeholder en bilforsikring?

Som udgangspunkt indeholder en bilforsikring det, der hedder en ansvarsforsikring og en kaskoforsikring.

Ansvarsforsikringen er lovpligtig og dækker kun de skader du påfører andre mennesker og deres ejendele. F.eks. ved et uheld i trafikken.

Kaskoforsikringen er derimod ikke lovpligtig, men dækker udelukkende de skader du påfører din egen bil. Det vil altså sige at man kan spare nogle penge ved at undvære kaskoforsikringen. Dog vil vi kraftigt anbefale at tegne en kaskoforsikring hvis du ejer en lidt dyrere bil. Eksempelvis en Audi A4.

Forsikringsportalen anbefaler altid at man regelmæssigt får foretaget et forsikringstjek og at man samler alle sine forsikringer ét sted.