Billig Audi A5 bilforsikring

Lad forsikringsportalen finde en billig Audi A5 bilforsikring til dig, og spar tusindvis af kr. hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere Audi A5 forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade

Få en bilforsikring til din Audi A5

Hvis du er ejer af en Audi A5, er det sandsynligvis en god idé også at anskaffe dig en forsikring til den. Heldigvis kan Forsikringsportalen hjælpe dig med lige præcis dét.

For det første giver det langt mere ro, når du færdes i trafikken og for det andet dækker den omkostningerne hvis uheldet skulle være ude og du kommer ud for en ulykke.

 


Find et tilbud på Audi A5 Forsikring med E-mærket portal

Gratis tilbud på en Audi A5

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din Audi A5. Vælg det tilbud, der passer bedst til dine behov - eller afslå. 


Gode råd til at finde en god billig Audi A5 forsikring

Audi er kendt for tysk kvalitet, innovativt design og den nyeste teknologi. En Audi A5 er samtidig lidt af en drengebil, og det gør at man ofte kommer i ”højrisiko-kategorien”. Derfor kræver forsikringsselskaberne ofte en højere forsikringspræmie end ved andre biler.

Heldigvis er den danske forsikringsbranche i stor konkurrence, så der kan rent faktisk være mange penge at spare. Hvis man samler alle sine forsikringer ét sted og forhandler lidt med selskaberne, kan man faktisk spare helt op til 30% af sin nuværende forsikring.


Hvad indeholder en bilforsikring?

Som udgangspunkt indeholder en bilforsikring en ansvarsforsikring og en kaskoforsikring.

Ansvarsforsikringen er lovpligtig og dækker udelukkende de skader du påfører andre mennesker og deres ejendele. F.eks. ved et trafikuheld i trafikken.

Kaskoforsikringen er ikke lovpligtig, men dækker kun de skader du påfører din egen bil. Det vil altså sige at man kan spare en del penge ved at undvære kaskoforsikringen. Dog vil vi kraftigt anbefale at tegne en kaskoforsikring hvis du er ejer af en lidt dyrere bil. Eksempelvis en Audi A5.

Forsikringsportalen anbefaler altid at man regelmæssigt får foretaget et forsikringstjek og at man samler alle sine forsikringer ét sted.

  • Læs mere om specifikationerne på en Audi A5