Få en billig familieforsikring på forsikringsportalen og spar på familieforsikringen

Få en billig familieforsikring

Lad Forsikringsportalen hjælpe dig med at indhente tilbud på din familieforsikring, og spar på dine forsikringer.

  • Spar tid - udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - få en billig familieforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Brugt af over 250.000 danskere

Har du den rette familieforsikring?

Det er rigtig vigtigt at være dækket godt ind mod uforudsete hændelser i form af forsikringer. Alle slags forsikringer kan altså derfor karakteriseres som værende essentielle, men en familieforsikring er nok den forsikring, der har allerstørst betydning i hverdagen – det handler nemlig om tryghed for både far, mor og børn.

Opnå den tryghed ved at indhente 3 gratis tilbud på familieforsikring hos Forsikringsportalen.


Tjek din familieforsikring her – få 3 tilbud

Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud – helt gratis.

  • Udfyld en formular og få 3 konkurrencedygtige tilbud – og spar penge på din forsikring hvert eneste år.
  • Lad flere selskaber kæmpe om dine forsikringer
  • Det er nemt – gratis og uden forpligtelser.

Indboforsikring

Indboforsikringen er den forsikring, der dækker dine personlige ejendele. Den kaldes også familieforsikringen, og den gælder for alle familiemedlemmer, der er tilmeldt folkeregisteret på forsikringstagerens adresse. Er børnene flyttet hjemmefra, gælder forsikringen stadigvæk – dog kun hvis de er under 21, bor alene og ikke har børn boende hos sig. 

Rejseforsikring
En rejseforsikring er også et punkt, der bør kigges på, hvis I som familie rejser til udlandet. Her vil du være dækket, hvis du bliver ramt af uheld af forskellig karakter på din rejse. Rejseforsikringens dækning varierer fra selskab til selskab, hvorfor det er en god idé at undersøge markedet grundigt, før du investerer i forsikringen


Dine børn skal være dækket til punkt og prikke

Uanset hvilken alder dine børn har, så bør de også være dækket af familiens forsikringer. Både med en ulykkesforsikring og en ansvarsforsikring – og i form af forskellige ting som cyklercomputere og TV

Ulykkesforsikring & børneulykkesforsikring
Uheld kan ramme alle – også alvorlige ulykker, hvorfor et økonomisk plaster på såret vil gøre en tilværelse lidt lettere fremover. En ulykkesforsikring dækker personskader, der sker som følge af en pludselig hændelse. Det kan f.eks. være ved sport eller ved en gåtur i skoven. Uheld kan altså også ramme dine børn, hvorfor Forsikringsportalen anbefaler, at du tegner en særlig børneulykkesforsikring, der dækker alle børn i husstanden. 

Elektronikforsikring
En elektronikforsikring vil også være at foretrække, hvis du har børn i hjemmet. Børn har det nemlig som regel med at ødelægge elektronisk udstyr i tide og utide, og derfor vil en forsikring her være smart. Fordelen ved denne forsikring er også, at du slipper for at købe dyre ekstraforsikringer hver gang du køber elektronisk udstyr som tv, computere og hårde hvidevarer. En sådan forsikring tilgodeser altså hele familien, hvis der skulle opstå pludselig skade på alt jeres elektroniske udstyr.


go to top