Billig Bilforsikring til unge

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere bilforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Brugt af over 150.000 danskere

Bilforsikring til unge

Som ung kan det være ret svært at få fat i en billig bilforsikring. Følg vores gode råd herunder til hvordan du lettest som nystartet billist finder en god og billig bilforsikring. Du har som udgangspunkt en del forskellige muligheder.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på din bilforsikring

Udfyld én simpel formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, din bilforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


5 steps til en billigere bilforsikring

Du må ikke få dine forældre til at registrere bilen (forældrekøb), og betale forsikringen hvis du selv er den primære bruger af bilen. Det er faktisk ulovligt og kan give store problemer hvis du får en skade. Og derudover skal du være opmærksom på at du ikke optjener anciennitet som er metoden de fleste forsikringsselskaber fastsætter prisen på. Det er altid dyrt at starte – uanset hvilken løsning man vælger.

Køb en ny bil med tilhørende forsikring – der er flere gode tilbud, bl.a. har Chevrolet haft nogle fordelagtige tilbud. Bilproducenterne kommer løbende med nye tilbud med en pakkepris på en ny bil med f.eks. 3 års forsikring til 10-15.000 kr.

Køb en ældre bil, og køb kun en ansvarsforsikring. En kaskoforsikring koster kassen når du ikke har optjent anciennitet – og har du en gammel bil er det måske ligemeget med ridser og buler. Som nystartet billist ser forsikringsselskaberne desværre dig som en stor risiko.

Hold dig til en mindre bybil under 75 HK. Det er måske ikke de fedeste biler som f.eks. Audi eller Golf som ligger i dette leje, men det er ikke unormalt at skulle betale over 30.000 kr. om året hvis du køber en bil med en stor motor når du er under 25.

Se om du kan blive totalkunde, helkunde eller hvad selskaberne kalder sine fordelsprogrammer. Bl.a. tilbyder Tryg Forsikring fordelagtig indplacering i deres program (2 års ekstra anciennitet) når du også har en indboforsikring og er fordelskunde. Det er helt generelt også et godt råd at prøve at samle forsikringerne, på den måde kan du stå bedre i en eventuel forhandling om indplacering, rabat eller priser.


Find den rigtige bilforsikring i et ungdomsvenligt selskab

Når du har valgt hvad der passer bedst til dig, kan det være en god idé at samle alle forsikringerne samme sted, så er der en god mulighed for at kunne opnå fordelspriser, eller hvis du er heldig at rykke et præmietrin op. Med bilforsikring til unge billister er et af det steder hvor det bedst kan betale sig at lave lidt forarbejde selv.

Det plejer at være noget man kan forhandle. Et godt råd er at tale med dine forældre om at I sammen kan gennemgå jeres forsikringer. Derefter kan I tage kontakt og lave en samlet forhandling – det er et forsøg værd. I kan i samme omgang benytte Forsikringsportalen.dk's helt gratis service om at få et forsikringstilbud. Så vil du/I modtage op til 3 tilbud på jeres forsikringer.