Billig Yamaha MC forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Yamaha motorcykelforsikring til dig og spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere MC forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din motorcykel - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade

Billig Yamaha motorcykelforsikring

Den japanske motorcykelfabrikant har siden 1955 produceret motorcykler, der er yderst populære over hele kloden. Selvom det altså efterhånden er ved at være en helt generation siden, at den første motorcykel fra Yamaha blev solgt, så er mærket stadigvæk et af de allermest folkeyndede – især i Danmark.

Hvis du er den heldige ejer af en Yamaha-motorcykel, eller du bare overvejer at investere i én, så skal den naturligvis også beskyttes med en forsikring. Problemet er dog bare, at markedet i dag vrimler med tilbud, der ikke er til at finde hoved og hale i, hvorfor mange tenderer til bare at vælge det første og bedste tilbud.

Det er en ærgerlig udvikling, for det kræver tid og samvittighed for at kunne finde frem til den perfekte forsikring. På Forsikringsportalen slipper du for alt besværet, for via vores tilbudsformular har du mulighed for at modtage tre tilbud på motorcykelforsikringer til din Yamaha, der ikke er til at komme uden om – det er let, hurtigt og 100% uforpligtende.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Få 3 tilbud på en Yamaha MC forsikring

Udfyld én simpel formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, din Yamaha MC forsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Den gode forsikringspakke

Når du skal forsikre din motorcykel, så er den eneste lovpligtige forsikring ansvarsforsikringen. Den dækker de skader, du eventuelt kommer til at forvolde på andre og deres ejendele. Med andre ord vil den forsikring altså dække erstatningsomkostningerne, hvis du f.eks. kører frontalt ind i en personbil og skader både fører og selve bilen.

Kaskoforsikring
Selvom man som motorcykelejer teknisk set kun er forpligtet til at købe en ansvarsforsikring, så vælger størstedelen dog også en kaskoforsikring. Den dækker nemlig også eventuelle skader på din egen motorcykel, hvilket kan være en rigtig god idé, for motorcykelskader kan nemt løbe op i mange tusindekroner.

Ulykkeforsikring
Hvis du ikke ønsker, at dit motorcykelkøb risikerer at blive en endnu dyrere fornøjelse, end du havde regnet med på forhånd, så skal du altså investere i en kaskoforsikring. Som motorcyklist er det også væsentligt, at du – hvis du ikke allerede besidder den – tegner en ulykkesforsikring, idet motorcykler generelt er i større risiko for at blive indblandet i uheld end f.eks. personbiler. Hvis der sker dig selv noget, imens du kører rundt, så vil en ulykkesforsikring altså agere økonomisk redningskrans for dig.

Modtag tre skarpe forsikringstilbud på Forsikringsportalen

Det kan, som nævnt tidligere, være ret bøvlet at finde frem til den forsikring, der matcher med dine behov. Det kræver både tid og samvittighed, men her på Forsikringsportalen har vi gjort det meget nemmere for dig. Hvis du udfylder vores tilbudsformular, så kvitterer vi nemlig straks med tre tilbud på motorcykelforsikringer fra alle de store forsikringsselskaber til din Yamaha.