Forsikring til alle MC mærker

Lad Forsikringsportalen finde en billig motorcykelforsikring til lige præcis det MC mærke du har og spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere motorcykelforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Vi kunne desværre ikke finde din motorcykel - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 150.000 danskere

Få 3 tilbud på en motorcykelforsikring

Når du har investeret i en motorcykel, så er det også et krav, at du efterfølgende tegner minimum en ansvarsforsikring i samme ombæring, før du kan suse lovligt rundt på de danske landeveje.

En motorcykelforsikring kan tegnes hos en lang række forskellige forsikringsselskaber til en nogenlunde fast pris, men i nogle tilfælde har forsikringsselskaber, forhandlere og importører indgået aftaler, der giver dem muligheden for at kunne tilbyde dig særlige priser på motorcykelforsikringer. Det kaldes for motorcykelmærkeforsikringer.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Få en billig og god MC forsikring

Udfyld én simpel formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, din MC forsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå.


Find forsikringen til din motorcykel her

Her på Forsikringsportalen har du mulighed for at finde en oversigt over de forskellige motorcykelmærker og informationer om, hvilke mærker og selskaber, der arbejder sammen.

Husk desuden på, at du altid har mulighed for at modtage tre skarpe tilbud på forsikringer, din motorcykel fortjener. Udfyld blot vores overskuelige tilbudsformulardet er nemt, gratis og helt uforpligtende!