Billig Ducati MC forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Ducati motorcykelforsikring til dig og spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere MC forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din motorcykel - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade

Ducati motorcykel forsikring

Ducati, der er en italiensk motorcykelfabrikant, har fremstillet motorcykler siden årene efter 2. Verdenskrig. Umiddelbart efter stiftelsen var Ducati bestemt ikke nogen magtfaktor i motorcykelbranchen, men efterhånden som vi har bevæget os ind i det senmoderne samfund, har Ducati opnået stor succes i salgsstatistikkerne.

De er således kendt for deres banebrydende design, hvor især stellet skiller sig markant ud fra andre motorcykler. Ducatis motorcykler kan endvidere kendes på deres voldsomme motorlyd. Hvis du er den heldige ejer af en Ducati, skal din motorcykel naturligvis forsikres. På Forsikringsportalen kan du via vores tilbudsformular modtage tre tilbud fra de allerbedste forsikringsselskaber med ganske få klik – det er hurtigt, nemt og helt uforpligtende.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Få 3 tilbud på en Ducati MC forsikring

Udfyld én simpel formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, din Ducati MC forsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Den gode og dækkende forsikringspakke

Når du skal have støbt en samlet forsikringspakke til din Ducati Motorcykel, er der som udgangspunkt tre punkter, der behøver ekstra meget opmærksomhed. Det første vigtige punkt er ansvarsforsikringen. Når du ejer en motorcykel, er det nemlig lovpligtigt, at du anskaffer dig en ansvarsforsikring. Selvom de ikke er lovpligtige, er en kaskoforsikring og en ulykkesforsikring også utroligt essentielle faktorer, når der skal findes en motorcykelforsikring.

Ansvarsforsikringen, der altså er lovpligtig i Danmark, dækker de skader, du eventuelt kommer til at forvolde andre individer eller deres ejendele, når du kører rundt på din motorcykel. Ansvarsforsikringen er altså ikke til diskussion.

Det næste punkt er kaskoforsikringen. Den type forsikring vil også dække eventuelle skader på din egen motorcykel, der er opstået i forbindelse med et uheld af den ene eller anden art. Kaskoforsikringen til din Ducati kan altså komme til at spare dig for mange penge, for skader på motorcykler kan nemt løbe op i mange tusinde kroner.

Sidst men ikke mindst er en ulykkesforsikring også en essentiel del af en samlet motorcykel forsikring. Den dækker nemlig, i modsætningen til ansvars– og kaskoforsikringen, de skader, du måtte forvolde på dig selv ved en ulykke. Størrelsen på den økonomiske kompensation afhænger her af skadernes omfang – altså méngraden.

Modtag forsikringstilbud på Forsikringsportalen

Forsikringsmarkedet vrimler i dag med tilbud, der ikke er til at finde hoved og hale i – også motorcykelforsikringer. Det betyder, at det kan være rigtigt svært at finde frem til en forsikring, der lever op til dine personlige krav. På Forsikringsportalen har vi besluttet os for at gøre hele processen lidt mere ligetil for dig, idet du via vores tilbudsformular har mulighed for at modtage tre knivskarpe tilbud på forsikringstilbud, din Ducati fortjener.