Billig Kawasaki MC forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Kawasaki motorcykelforsikring til dig og spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere MC forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din motorcykel - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade

Få en billig Kawasaki MC forsikring

Kawasaki, der er én af verdens mest populære motorcykelfabrikanter, har fremstillet motorcykler i efterhånden en menneskealder. Mærket har også produceret en lang række forskellige transportmidler som f.eks. luftfartøjer og både, men i Danmark er Kawaski i særdeleshed mest kendt for deres motorcykler.

Kawasakis produktion af såvel skibe som andre transportmidler gør, at de er den mindste motorcykelproducent af de andre store japanske fabrikanter (Suzuki, Yamaha og Honda) Hvis du ejer en Kawasaki er du formentligt klar over, at en motorcykelforsikring er yderst essentiel.

Med en god og dækkende forsikring kan du nemlig køre trygt rundt i den danske sommeridyl uden at være bange for, at du f.eks. bliver indblandet i et færdselsuheld. På Forsikringsportalen har du mulighed for at modtage tre skarpe tilbud på motorcykelforsikringer, din Kawasaki motorcykel fortjener.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Få en billig og god Kawasaki MC forsikring

Udfyld én simpel formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, din Kawasaki MC forsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Den gode forsikringspakke

Når du skal have forsikret din Kawasaki motorcykel, er der som udgangspunkt tre overordnede ting, du skal tage stilling til. Som motorcykelejer er ansvarsforsikringen, som i alle andre tilfælde, lovpligtig. Kaskoforsikringen er ikke påtvunget, men du vil alligevel gøre klogt i også at have den inkluderet i din forsikringspakke. Den kan således komme til at spare dig for rigtigt mange penge, hvis din motorcykel også lider skade som følge af uheld. Sidst men ikke mindst bør du også kraftigt overveje en ulykkesforsikring, da motorcyklister generelt har en større risiko for at blive indblandet i uheld end f.eks. almindelige personbiler.

Ansvarsforsikring
Ansvarsforsikringen, der altså er lovpligtig i Danmark, dækker de skader, du forvolder på andre personer og deres ejendele. Kaskoforsikringen dækker omvendt de skader, der vil ramme din egen motorcykel som følge af et uheld. Hvis du f.eks. bliver påkørt af en bil, får du altså dækket skaderne på din Kawasaki.

Kaskoforsikring
I modsætningen til ansvarsforsikringen, varierer kaskoforsikringen i pris og omfang fra selskab til selskab. Det er derfor en god idé, at du grundigt sætter dig ind i de forskellige forsikringer.

Ulykkeforsikring
Den føromtalte ulykkesforsikring er et must for motorcyklister. De har således større risiko for at blive impliceret i færdselsuheld, og hvis du selv pådrager dig skader, vil du altså få en økonomisk kompensation alt afhængig af skadernes omfang.

Tilvalgsforsikringer
Med den lovpligtige ansvarsforsikring, den frivillige kaskoforsikring og den nødvendige ulykkesforsikring, er du meget godt rustet til at køre rundt på de danske landeveje uden at skulle bekymre dig om at rende ind i en ulykke eller lignende. Hvis du alligevel føler, at du behøver en tilvalgsdækning, så er der heldigvis rig mulighed for det. Du har f.eks. mulighed for at inkludere en vinterdækning, så hvis du også benytter din Kawaski i vinterhalvåret, vil en sådan tilvalgsdækning altså være en god investering.

Modtag tre knivskarpe forsikringstilbud på Forsikringsportalen

Markedet vrimler med uoverskuelige tilbud på motorcykelforsikringer, hvilket gør det rigtigt svært at finde den helt rigtige forsikring. Kawaski tilbyder selv en motorcykelforsikring, men her på Forsikringsportalen har du via vores tilbudsformular en unik mulighed for at modtage tre skræddersyede kvalitetstilbud på motorcykelforsikringer til dig med kun få klik – det er hurtigt, let og helt uforpligtende.