Billig BMW MC forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig BMW motorcykelforsikring til dig og spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere MC forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din motorcykel - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade

BMW motorcykel forsikring - Få 3 tilbud

Siden 1917 har den tyske motorcykelfabrikant fremstillet motorcykler, der den dag i dag stadigvæk er yderst populære verden over. Siden stiftelsen har motorcykelmærket således været en sværvægter i motorcykelbranchen, og det er bestemt ikke tilfældigt, for BMW er synonym med både høj kvalitet og design i absolut topklasse.

Hvis du er den heldige ejer af en motorcykel fra det tyske mærke, så er du helt sikkert klar over, at den naturligvis også skal forsikres, så du kan køre trygt rundt i den danske sommeridyl på din motorcykel. Her på Forsikringsportalen har du en helt unik mulighed for at modtage tre forsikringstilbud fra nogle af de allerbedste selskaber på markedet – det er hurtigt, let og helt uforpligtende.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Få 3 tilbud på en BMW motorcykelforsikring

Udfyld én simpel formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, din BMW motorcykelforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Hvordan ser den ideelle forsikringspakke ud til en motorcykel?

Når du skal finde en motorcykel forsikring til din BMW, så er der som udgangspunkt tre forsikringer, du skal koncentrere dig om: Ansvarsforsikringen, kaskoforsikringen og ulykkesforsikringen. Ansvarsforsikringen, der er lovpligtig, når man er motorcykelejer, dækker de skader, du eventuelt vil komme til at forvolde på andre individer og deres ejendele.

Kaskoforsikring
Kaskoforsikringen er ikke lovpligtig, men du vil alligevel gøre rigtig klogt i at investere i den. Hvis du har tegnet en sådan forsikring, vil du nemlig også være dækket ind, hvis der skulle ske noget med din egen motorcykel. Hvis din BMW f.eks. bliver totalskadet i et færdselsuheld, vil du altså modtage erstatning, hvis du har tegnet en kaskoforsikring. Med andre ord vil den forsikring altså give dig en vis tryghed, når du kører rundt, samt spare dig for en masse penge i sidste ende, hvis du og din motorcykel bliver indblandet i et uheld af den ene eller anden art.

Ulykkeforsikring
Foruden ansvars- og kaskoforsikringen har du som motorcykelejer også mulighed for at investere i en ulykkesforsikring. Det er en meget essentiel forsikring, idet motorcyklister generelt har en meget større risiko for at blive indblandet i færdselsuheld end f.eks. billister. En ulykkesforsikring vil altså være en god idé, da du så vil modtage en økonomisk kompensation, hvis du selv pådrager dig personlige skader.

Vinterdækning & tilvalgsdækning
De ovenævnte forsikringer udgør en solid og tilstrækkeligt dækkende forsikringspakke, men hvis du ikke føler, at du har de rette dækninger, der skal til, før du kan føle dig 100% tryg, så er der heldigvis rig mulighed for at inkludere andre tilvalgsdækninger som f.eks. vinterdækning. Hvis du også suser rundt på din BMW i vinterhalvåret, kan det altså være en fornuftig idé også at tegne en vinterdækning.

Modtag tre skarpe tilbud på motorcykel forsikringer til din BMW

Selv når du har besluttet dig for, hvilke dækninger du gerne vil have i din forsikringspakke, så kan det være ret så svært og tidskrævende at finde frem til det perfekte tilbud. Her på Forsikringsportalen har vi valgt at gøre det lidt nemmere for dig at finde frem til de allerbedste tilbud. Via vores tilbudsformular har du nemlig mulighed for at modtage tre knivskarpe tilbud på motorcykel forsikringer, din BMW fortjener.