Billig BMW MC forsikring

Lad Forsikringsportalen hjælpe dig med at indhente tilbud på din motorcykelforsikring, og spar på dine forsikringer.

  • Spar tid - udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - få en billig motorcykelforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 250.000 danskere

BMW motorcykel forsikring – Få 3 tilbud

Siden 1917 har den tyske motorcykelfabrikant fremstillet motorcykler, der den dag i dag stadigvæk er yderst populære verden over. Siden stiftelsen har motorcykelmærket således været en sværvægter i motorcykelbranchen, og det er bestemt ikke tilfældigt, for BMW er synonym med både høj kvalitet og design i absolut topklasse.

Hvis du er den heldige ejer af en motorcykel fra det tyske mærke, så er du helt sikkert klar over, at den naturligvis også skal forsikres, så du kan køre trygt rundt i den danske sommeridyl på din motorcykel. Her på Forsikringsportalen har du en helt unik mulighed for at modtage tre forsikringstilbud fra nogle af de allerbedste selskaber på markedet – det er hurtigt, let og helt uforpligtende.


Indhent forsikringtilbud her

Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud – helt gratis.

  • Udfyld en formular og få 3 konkurrencedygtige tilbud – og spar penge på din forsikring hvert eneste år.
  • Lad flere selskaber kæmpe om dine forsikringer
  • Det er nemt – gratis og uden forpligtelser.

Hvordan ser den ideelle forsikringspakke ud til en motorcykel?

Når du skal finde en motorcykel forsikring til din BMW, så er der som udgangspunkt tre forsikringer, du skal koncentrere dig om: Ansvarsforsikringen, kaskoforsikringen og ulykkesforsikringen. Ansvarsforsikring til motorcykel – der er lovpligtig, når man er motorcykelejer, dækker de skader, du eventuelt vil komme til at forvolde på andre individer og deres ejendele.

Kaskoforsikring
Kaskoforsikringen er ikke lovpligtig, men du vil alligevel gøre rigtig klogt i at investere i den. Hvis du har tegnet en sådan forsikring, vil du nemlig også være dækket ind, hvis der skulle ske noget med din egen motorcykel. Hvis din BMW f.eks. bliver totalskadet i et færdselsuheld, vil du altså modtage erstatning, hvis du har tegnet en kaskoforsikring til motorcykel. Med andre ord vil den forsikring altså give dig en vis tryghed, når du kører rundt, samt spare dig for en masse penge i sidste ende, hvis du og din motorcykel bliver indblandet i et uheld af den ene eller anden art.

Ulykkeforsikring
Foruden ansvars- og kaskoforsikringen har du som motorcykelejer også mulighed for at investere i en ulykkesforsikring. Det er en meget essentiel forsikring, idet motorcyklister generelt har en meget større risiko for at blive indblandet i færdselsuheld end f.eks. billister. En ulykkesforsikring vil altså være en god idé, da du så vil modtage en økonomisk kompensation, hvis du selv pådrager dig personlige skader.

Vinterdækning & tilvalgsdækning
De ovenævnte forsikringer udgør en solid og tilstrækkeligt dækkende forsikringspakke, men hvis du ikke føler, at du har de rette dækninger, der skal til, før du kan føle dig 100% tryg, så er der heldigvis rig mulighed for at inkludere andre tilvalgsdækninger som f.eks. vinterdækning. Hvis du også suser rundt på din BMW i vinterhalvåret, kan det altså være en fornuftig idé også at tegne en vinterdækning.

Modtag tre skarpe tilbud på motorcykel forsikringer til din BMW

Selv når du har besluttet dig for, hvilke dækninger du gerne vil have i din forsikringspakke, så kan det være ret så svært og tidskrævende at finde frem til det perfekte tilbud. Her på Forsikringsportalen har vi valgt at gøre det lidt nemmere for dig at finde frem til de allerbedste tilbud. Via vores tilbudsformular har du nemlig mulighed for at modtage tre knivskarpe tilbud på motorcykel forsikringer, din BMW fortjener, på den måde kan du nemt få en billig motorcykelforsikring

go to top