Billig Honda MC forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Honda motorcykelforsikring til dig og spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere MC forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din motorcykel - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade

Få en billig Honda motorcykelforsikring

Honda, der er verdens største motorcykelfabrikant, har solgt motorcykler siden 1948. De har siden stiftelsen altid været én af de absolut mest frembrusende motorcykelmærker på markedet, og det er bestemt ikke uden grund.

Honda er nemlig kendt for høj kvalitet og den allernyeste teknik, hvilket naturligvis både afspejler sig i motorcyklernes indre og ydre. Hvis du er den heldige ejer af en motorcykel fra Honda, skal den naturligvis forsikres, så du har en økonomisk redningskrans, hvis uheldet skulle være ude. På Forsikringsportalen har du via vores tilbudsformular mulighed for at modtage tre kvalitetstilbud på motorcykelforsikringer, der lever op til alle dine behov.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Få 3 tilbud på en Honda MC forsikring

Udfyld én simpel formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, din Honda MC forsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Den gode forsikringspakke

Når du ejer en motorcykel, er der som udgangspunkt tre ting, du skal tage stilling til: skal jeg investere i både en ansvarsforsikring og en kaskoforsikring, eller kan jeg blot nøjes med ansvarsforsikringen? Og hvad med en ulykkesforsikring? Behøver jeg den? Det korte svar er, at du vil gøre klogt i at investere i alle tre typer. Ansvarsforsikringen, der er lovpligtig, dækker de skader, du kan komme til at forvolde på andre køretøjer, deres ejer eller deres ejendele.

Kaskoforsikring
Kaskoforsikringen er godt nok ikke lovpligtig, men du vil dog gøre klogt i at tilføje den til din forsikringspakke. Den vil nemlig også erstatte de skader, der vil ramme din egen motorcykel som følge af et uheld. Den kan altså komme til at spare dig for mange penge i sidste ende, hvis du bliver impliceret i et uheld.

Ulykkeforsikring
Det sidste punkt er ulykkesforsikringen, der er meget essentiel at have som motorcykelejer. Motorcyklister har generelt en meget større risiko end biler for at blive indblandet i et uheld, og derfor vil en ulykkesforsikring altså være en god idé, så du også kan modtage en økonomisk kompensation, hvis du selv skulle løbe ind i personlige skader.

Tilvalgsforsikring
Som motorcykelejer har du også mulighed for at inkludere andre dækninger som f.eks. vinterdækning til din Honda. Det vil naturligvis være en god idé, hvis du også kører på din motorcykel i vinterhalvåret, men hvis det ikke er tilfældet, er du meget godt rustet med blot en ansvarsforsikring, en kaskoforsikring og en ulykkesforsikring.

Få skarpe tilbud på motorcykelforsikringer til din Honda

Det kan være en tidskrævende og stressende proces at finde den rigtige forsikring. Det handler om at bevare tålmodigheden og vente på det rette tilbud, men her på Forsikringsportalen gør vi det hele lidt lettere for dig. Via vores tilbudsformular har du således mulighed for at modtage tre tilbud på MC-forsikringer, din Honda fortjener. Der kan være rigtigt mange penge at spare, og der er med garanti mindst ét tilbud, der lever op til dine krav.