Billig Harley MC forsikring

Lad Forsikringsportalen hjælpe dig med at indhente tilbud på din motorcykelforsikring, og spar på dine forsikringer.

  • Spar tid - udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - få en billig motorcykelforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 250.000 danskere

Få en billig Harley Davidson forsikring

Som du helt sikkert er klar over, er det meget vigtigt, at du som motorcykelejer får tegnet en god og dækkende forsikring. Motorcykler er således generelt mere udsatte for trafikulykker end f.eks. personbiler, og det kan altså blive en bekostelig affære, hvis du ikke har en forsikring som økonomisk redningskrans.

Når det kommer til Harley Davidson-motorcykler er en forsikring helt anderledes vigtig. En Harley-motorcykel er nemlig meget eftertragtet og dermed især udsatte for tyveri. Du skal derfor nok regne med, at en forsikring til din Harley ikke bliver en helt billig fornøjelse.


Indhent forsikringtilbud her

Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud – helt gratis.

  • Udfyld en formular og få 3 konkurrencedygtige tilbud – og spar penge på din forsikring hvert eneste år.
  • Lad flere selskaber kæmpe om dine forsikringer
  • Det er nemt – gratis og uden forpligtelser.

Hvad indeholder en god og dækkende forsikring til min Harley?

Når du skal tegne forsikring til din motorcykel, har du to muligheder, hvoraf den ene er lovpligtig – nemlig ansvarsforsikringen. Den dækker i tilfælde af, at du kommer til at gøre skade på andre personer eller deres ejendele. Den anden mulighed er kaskoforsikringen, der også vil dække, hvis din Harley selv pådrager sig skade. Den forsikring er dog ikke lovpligtig, men den kan sagtens komme til at spare dig for mange penge i sidste ende, da reparationer til en Harley Davidson ikke er helt billigt.

Ulykkesforsikring
Ulykkesforsikringen vil også være et klogt tilvalg, idet motorcyklister altså desværre er i stor risiko for at blive impliceret i uheld. Med den forsikring vil du altså også være dækket ind, hvis der skulle ske dig selv noget i trafikken.

Det vil samtidig være en god idé at investere i en vinterdækning, hvis du er typen, der også suser rundt på de danske landeveje i de kolde vintermåneder.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal tegne en forsikring til min Harley Davidson?

Det er, som allerede nævnt, væsentligt, at du får tegnet en motorcykelforsikring, når du har en Harley stående i garagen. Der er dog nogle faktorer, du skal være særligt opmærksom på. Allerede før du slår kløerne i din yndlingsmodel og betaler ved kasse et, bør du sikre dig, at du overhovedet har mulighed for at tegne en forsikring. Det lyder måske en anelse voldsomt, men der er faktisk rigtigt mange selskaber, der slet ikke vil tage imod kunder med en Harley Davidson – udelukkende på grund af den høje tyverirate. Det er altså derfor en god idé, at du på forhånd undersøger markedet for tilbud, så du er helt sikker på, at din kommende motorcykel rent faktisk kan beskyttes med en forsikring.

Jo mere din Harley er sikret, desto billigere bliver din forsikring
Ydermere mere er det essentielt, at du får fat på en motorcykelalarm og GPS-tracking, når din Harley skal forsikres. Det vil også typisk bringe kaskoforsikringen en smule ned i pris. Som følge af den føromtalte store risiko for tyveri, skal du nok også forvente en høj selvrisiko netop ved tyveri. Her er det altså smart, at du gør alt for at minimere risikoen for tyveri. Det kan f.eks. være en god idé at lade motorcyklen stå i en aflåst garage, når den ikke er i brug.

go to top