Billig Citroén C1 forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Citroën C1 bilforsikring til dig & spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere Citroën C1 forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 140.000 danskere

Få 3 gratis tilbud på din Citröen C1 bilforsikring

Bubbelformet, kæk farve med afrundede lygter. Med andre ord, så er Citroën C1 en lille fin uskyldig og fiks citybil, som vækker opsigt i bybilledet. Sikkerhedsfunktionerne i Citroën C1, er også blevet moderniseret, for at være på den helt sikre side.

Lad Forsikringsportalen.dk finde den helt rigtige forsikring til din Citroën C1. Det giver ro i maven, når du cruiser ud i byens travlhed. Udfyld vores formular og vælg mellem 3 forsikringstilbud helt gratis og uforpligtende.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt

Indhent 3 tilbud på en Citroën C1 forsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, din Citroën C1 forsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Om Citröen C1

Citroen C1 er en mikrobil der blev introduceret i Danmark i 2005. Modellen er udviklet i joint-venture samarbejde med Peugeot og Toyota. Citroën C1 produceres sammen med søstermodellerne Peugeot 107 og Toyota Aygo.

Toyota motor
Den fås med to motorer. En 1-0 benzinmotor der er hentet fra Toyota, og en neddroslet 1.4 diesel HDi fra Peugeot og Citroën. Teknikken på de tre biler er stort set ens, mens der er enkelte forskelligheder i designet. I januar 2009 fik modellen et ansigtsløft, på samme tid hvor Peugeot 107 og Toyota Aygo også ændrede udseende.


Få 3 skarpe tilbud på din Citroën C1 bilforsikring her

Hvis du ønsker at få flere forskellige tilbud kan du med fordel prøve vores gratis service hvor 3 selskaber vil kæmpe om at give dig den bedste eller billigste bilforsikring. Prøv det her og find en billig bilforsikring til din Citröen.