Billig Citroén C1 forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Citroën C1 bilforsikring til dig & spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere Citroën C1 forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 150.000 danskere

Få 3 gratis tilbud på din Citröen C1 bilforsikring

Bubbelformet, kæk farve med afrundede lygter. Med andre ord, så er Citroën C1 en lille fin uskyldig og fiks citybil, som vækker opsigt i bybilledet. Sikkerhedsfunktionerne i Citroën C1, er også blevet moderniseret, for at være på den helt sikre side.

Lad Forsikringsportalen.dk finde den helt rigtige forsikring til din Citroën C1. Det giver ro i maven, når du cruiser ud i byens travlhed. Udfyld vores formular og vælg mellem 3 forsikringstilbud helt gratis og uforpligtende.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på en Citroën C1

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din Citroën C1. Vælg det tilbud, der passer bedst til dine behov - eller afslå.


Om Citröen C1

Citroen C1 er en mikrobil der blev introduceret i Danmark i 2005. Modellen er udviklet i joint-venture samarbejde med Peugeot og Toyota. Citroën C1 er således baseret på en fælles platform med søstermodellerne Peugeot 107 og Toyota Aygo, hvor designet og udstyrsvarianter er forskellige blandt producenterne

Toyota motor
Den fås med to motorer. En 1-0 benzinmotor der er hentet fra Toyota, og en neddroslet 1.4 diesel HDi fra Peugeot og Citroën. Teknikken på de tre biler er stort set ens, mens der er enkelte forskelligheder i designet. I januar 2009 fik modellen et ansigtsløft, på samme tid hvor Peugeot 107 og Toyota Aygo også ændrede udseende.

Relaterede Citroën forsikringer: Hvis du leder efter en bilforsikring til de lidt større modeller kan du gå videre til Citroën C3 forsikring og Citroën C4 forsikring
 


Få 3 skarpe tilbud på din Citroën C1 bilforsikring her

Hvis du ønsker at få flere forskellige tilbud kan du med fordel prøve vores gratis service hvor 3 selskaber vil kæmpe om at give dig den bedste eller billigste bilforsikring. Prøv det her og find en billig bilforsikring til din Citröen.