Billig Citroën C3 forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Citroën C3 bilforsikring til dig & spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere Citroën C3 forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 150.000 danskere

Få 3 gratis tilbud på din Citroën C3 bilforsikring

Citroën C3 kombinerer mode og design med den nyeste teknologi. Alle funktioner er udviklet til, at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din dag. Citroën har netop en lang tradition for at udvikle biler med innovativt design.

Forsikringsportalen.dk kan hjælpe dig med at få mest forsikring for pengene, således at du kan køre i din nye Citroën C3 med ro i maven. Udfyld vores formular og få op til 3 forsikringstilbud på bilforsikringen til din Citroën C3. Det er gratis og helt uforpligtende.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på en Citroën C3

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din Citroën C3. Vælg det tilbud, der passer bedst til dine behov - eller afslå.


Om Citröen C3

C3 blev introduceret i april 2002 som efterfølger til den femdørs Citroën Saxo. Den mindre Citroën C2 fandtes kun som tredørs og afløste den tredørs Saxo. C3 blev introduceret som den første model på basis af PSA-gruppens PF-1 platform, der senere også blev brugt til Citroën C2, C3, Peugeot 1007, Peugeot 207 og Citroën C3 Picasso.

Facelift
Modelserien fik et ansigtsløft i oktober 2005. Endelig blev den anden generation af C3 modellen introduceret på markedet i november 2009.

Citroën DS3
Både denne model og den efterfølgende DS3 afløste henholdsvis den gamle C3 og C2. Den nye C3 findes kun som femdørs hatchback og er i forhold til forgængeren vokset i både længde, bredde og højde. Vægten er også let forøget. C3 fik i Euro NCAPs kollisionstest fire ud af fem mulige stjerner.


Teknisk info om Citroën C3

ProducentCitroën
ModelC1
TeknikTværliggende frontmotor, forhjulstræk
Produktionsår2005
ForgængerIngen
EfterfølgerIngen
Motoralternativer1,0 L benzin
1,4 L diesel

Bilmodeller i samme klasse

Er du på udkig efter en billig bilforsikring, så anbefaler vi, at du indhenter et samlet tilbud på alle dine forsikringer. Så du kan du i mange tilfælde opnå fordele og spare endnu mere på din citroen forsikring.