Billig Citroën Berlingo forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Citroën Berlingo bilforsikring til dig & spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere Citroën Berlingo forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 150.000 danskere
Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på en Citroën Berlingo

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din Citroën Berlingo. Vælg det tilbud, der passer bedst til dine behov - eller afslå.


Om Citröen Berlingo

Modellen findes i forskellige udgaver: med én eller to skydeføre, med bagklap eller bagfløjdøre samt kassevogn med blændede bagerste sideruder. Derudover kunne modellen frem til marts 2007 også fås med stoftag fra fabrikken. Ombygningsdele til autocamper kunne også fås, og bilen fandtes også som elbil kaldet Citroën Berlingo Eletrique.

Sammenlignlig med VW Golf
Citroën var med Berlingo den første fabrikant til, at tilbyde en model i denne, dengang nye bilkasse, hvis grundflade ca. modsvarer en Volkswagen Golf, der ud over en forhøjet siddeposition for føreren samt et højere bygget karrosseri, havde en meget stor kabine.

Berlingo - Altid Berlingo
I marts 2008 blev den nye generation af Citroën Berlingo introduceret på markedet, som i enhver henseende adskiller sig fra første generation. Kun betegnelsen Berlingo er genbrugt fra forgængeren, men selv navnet er nu skrevet med en anden skrifttype.

Facelift
I rammerne af et ansigtsløftet fik Berlingo, i starten af 2012, et modificeret logo såvel som modificerede for- og baglygter. Som ekstraudstyr fås modellen også med LED-dagkørelys.


Teknisk info om Citroën Berlingo

ProducentCitroën
ModerselskabPSA Peugeot Citroën
ModelBerlingo
TypeLAV
TeknikTværliggende frontmotor, forhjulstræk
Produktionsår1996-
ForgængerCitroën C15
EfterfølgerIngen
GearkassetyperManuel og automatisk

Bilmodeller i samme klasse

 Skal du indhente tilbud på din bilforsikring, så anbefaler vi også at du prøver at samle dine forsikringer så du også kan få tilbud på fx. på dine samlede forsikringer som oftest bør indeholde: Indboforsikring, rejseforsikring, ulykkesforsikring og hvis du har andre køretøjer. Det vil i det fleste tilfælde kunne give en billigere citroen forsikring.

Samler du dine forsikringer, har du en bedre mulighed for at få en endnu billigere og bedre forsikring.