Billig Opel Zafira forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Opel Zafira bilforsikring til dig og spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere Opel Zafira forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 140.000 danskere

Få 3 gratis tilbud på din Opel Zafira bilforsikring

Opel Zafira afspejler høj kvalitet, gode køreegenskaber og ikke mindst et stilrent design. Zafira lever i høj grad op til forventningerne om en familiebils sikkerhed. Den har fået hele 5 stjerner ud af 5 mulige.

God kvalitet og sikkerhed betaler sig, og det gælder også, når det kommer til bilforsikringen til din Opel Zafira. Få 3 forskellige tilbud hos Forsikringsportalen  ved at udfylde vores formular og find den bedste og billigste Zafira bilforsikring i første forsøg.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt

Gratis tilbud på din Opel bilforsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, din Opel Zafira forsikring, og finder den der passer bedst til dine behov.  


Opel Zafira

Zafira er en kompakt familie bil også kaldet MPV fra Opel. Bilen kom på markedet i foråret 1999.  Opel Zafira kommer i tre generationer – generation A, B og C. Generation C kom til i 2012.

Zafira i udvikling
Udover dens elegante, flotte og moderne design, huser Zafira også den nyeste teknologi – både når det kommer til køreglæde, men også når det gælder sikkerheden. Den har kørselsassistancesystem, der eksempelvis advarer om blinde vinkler, genkendelse af nummerplader, en adaptiv hastighedsregulator (som sørger for at holde korrekt afstand til det forankørende køretøj), vognbaneskifteassistent, parkeringsassistent samt en panoramaforrude.

Sikkerhed
Der er ingen tvivl om, at der er lagt særligt vægt på sikkerhed, og Zafira bliver også markedsført som en familie bil. Den har os snuppet hele fem stjerner ud af fem mulige i en kollisionstest foretaget af Euro NCAP


Teknisk info

Producent General Motors
Model Zafira
Type Familiebil, kompakt MPV
Motoralternativer/teknik Benzin og Diesel
Diesel: 2,0 liter (81-143 kW)
Tværliggende frontmotor, forhjulstræk
Forgænger Opel Sintra
Produktionsår Zafira 1999-
Karrosseriformer 5-dørs MPV

Bilmodeller i samme klasse