Billig Opel Vectra forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Opel Vectra bilforsikring til dig og spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere Opel Vectra forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 150.000 danskere

Få 3 tilbud på din Opel Vectra bilforsikring

Opel Vectra er en populær mellemklassebil, som er blandt de bedst sælgende bilmodeller på det danske markede. Er du den heldige ejere af en Opel Vectra, så fortjener du også at få en god og billig bilforsikring til en rigtige pris. 

Udfyld vores formular og få 3 forskellige tilbud hos Forsikringsportalen og find den bedste og billigste Opel Vectra bilforsikring i første forsøg 


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på en Opel Vectra forsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, din Opel Vectra, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå.


Baggrunds info

Opel Vectra bliver produceret af det tyske Adam Opel AG (Opel), som er en del af General Motors koncernen. Opel Vectra er en stor mellemklassebil, der blev produceret mellem oktober 1988 og juli 2008. Til det britiske marked blev den solgt som Vauxhall Cavalier og senere som Vuxhall Vectra.

Generationsskifte
Forgængeren for Vectra modellen hed Opel Ascona, mens efterfølgeren hedder Opel Insignia. Denne kom på markedet i november 2008. Med modelskiftet blev produktionen ligeledes i sommeren 2008 indstillet af den Vectra-baserede Signum.


Om Opel Vectra

Opel Vectra lå blandt de bedst sælgende modeller i Danmark efter dens lancering. Modellen huser den gode tyske kvalitet og det lækre design til en fornuftig pris. Selvom Vectras produktion stoppede i juli 2008, er den stadig stærkt sælgende på det danske marked.

Få 3 skarpe tilbud her
God kvalitet betaler sig, og det gælder også, når det kommer til bilforsikringen til din Opel Vectra. Få 3 forskellige tilbud hos Forsikringsportalen og find den bedste og billigste Vectra bilforsikring i første forsøg.


Teknisk info

ProducentGeneral Motors
Model Vectra
TypeStor mellemklassebil
Motoralternativer/teknikBenzin: 1,4-2,8 liter (85-239kW)
Diesel: 2,0 liter (81-143 kW)
Tværliggende frontmotor, for eller firehjulstræk
ProduktionsårVectra: 1988-2008
ForgængerOpel Ascona
EfterfølgerOpel Insignia
Karrosseriformer4-dørs sedan
5-dørs stationcar
5-dørs combi coupé

Bilmodeller i samme klasse