Billig Corsa forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Opel Corsa bilforsikring til dig og spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere Opel Corsa bilforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 150.000 danskere

3 gratis tilbud på Opel Corsa forsikring

Med en Opel Corsa får du plads, køreglæde, sikkerhed og masser af standard udstyr, og det hele bliver trukket i en miljøvenlig motor, der kører en del kilometer på literen.

God kvalitet og et økonomisk køretøj betaler sig, og det glæder også, når det kommer bilforsikringen til din Opel Corsa. Få 3 forskellige tilbud hos Forsikringsportalen og find den bedste og billigste Opel Corsa bilforsikring i første forsøg, ved at udfylde vores formular.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på en Opel Corsa

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, din Opel Corsa, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Om Opel Corsa

I dag er hver tredje bil, der sælges i Danmark, en lille bil. Corsa tager også plads i minibilklassen og er fra den tyske bilfabrikant Opel, som siden 1982 er blevet bygget i fire forskellige generationer som kaldes: Corsa A, Corsa B, Corsa C og den seneste generation Corsa D fra 2014. Til trods for dens popularitet, er der stadig store forskellige at spotte i forsikringsprisen hos de forskellige selskaber. Så gør dig selv den tjeneste, at indhente forsikringstilbud, så du er sikret en god og billig bilforsikring.

Tysk bybil
Corsa D er en moderne Corsa med fantastisk styling, fede farver og unik innovativ kreativitet – indvendigt såvel som udvendigt. En ideel bil til dem der ønsker en lille bybil, der bibeholder et stærkt karakteristisk design og en dynamisk livlighed.


Teknisk info om Opel Corsa

Producent General Motors
Model Corsa
Type Miniklassebil
Motoralternativer/teknik
Benzin: 1,0-1,6 liter (44-155kW)
Diesel: 1,3-1,7 liter (55-96 kW)
Tværliggende frontmotor, forhjulstræk
Produktionsår: 2006-
Karrosseriformer: 3- og 5-dørs hatchback
Gearkassetyper: Manuel og automatisk