Få en billig Suzuki forsikring på forsikringsportalen og spar på bilforsikringen

Billig Suzuki Swift Forsikring

Lad Forsikringsportalen hjælpe dig med at indhente tilbud på din bilforsikring, og spar på dine forsikringer.

  • Spar tid - udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - få en billig bilforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 250.000 danskere

Få en billig Suzuki Swift bilforsikring

Det sporty og unikke Swift design har vundet manges hjerter. Sammen med de skrappe køreegenskaber gør det Swift til klassens mest køreglade bil, og er blandt de bedst sælgende modeller i Danmark.

At købe en kvalitetsbil kan betale sig – og det gælder også, når det kommer til bilforsikringen til din Suzuki Swift. Få 3 forskellige tilbud ved at udfylde vores formular og find den bedste og billigste bilforsikring, i første forsøg.


Tjek din Suzuki Swift Forsikring her – få 3 tilbud

Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud – helt gratis.

  • Udfyld en formular og få 3 konkurrencedygtige tilbud – og spar penge på din forsikring hvert eneste år.
  • Lad flere selskaber kæmpe om dine forsikringer
  • Det er nemt – gratis og uden forpligtelser.

Om Suzuki Swift

Suzuki Swift er en minibil fra Suzuki som har været i produktion siden 1983. Første gang Suzuki Swift blev præsenteret blev den kaldt for Suzuki Cultus, som var et resultat af et samarbejde med General Motors.

Generationsskifte
Senere blev der produceret hele tre nye generationer i årene 1989 til 1996. Fik ansigtsløft i hhv. 1986, 1992 og i 1996. I 2005, hvor den fjerde generation blev introduceret på markedet, havde modellen ikke meget til fælles med sine forgængere. Modellen blev større, mere robust, tungere og kombineret med en moderniseret design/look.

Suzuki i moderne udvikling
Sagt med andre ord, så blev Suzuki mere kvalitetsbevidst, men fastholdt stadig en balance i deres omkostningsbevidste vision, således at de fortsat kunne tilbyde deres kunder billige køretøjer. Fra 2005 til 2010 blev den fjerde sat på markedet. En generation, hvor teknologi, stærk motor, komfort og mere alsidigt moderne look, var forbedret markant i forhold til de tidligere modeller. Salget af femte generation af Suzuki Swift begyndte i september 2010.

Kollisionstest
Optisk ligner den meget forgængeren, men den er teknisk set blevet grundigt modificeret. Ingen dele er overtaget fra forgængeren, og ved hjælp af nye motorer kunne forbruget, uden indgriben i ydelsen, sænkes med ca. 20%. Desuden blev modellen kollisionstestet af Euro NCAP med et resultat på fem ud af fem mulige stjerner, hvilket kvalificerer den som en af de sikreste i sin klasse


Teknisk info om Suzuki Swift

ProducentSuzuki
ModelSwift
TypeMiniklassebil
Motoralternativer/teknikBenzin: 3-4 cylinder, Diesel: 4-cylinder, Tværliggende frontmotor, forhjulstræk
Produktionsår1983-
ForgængerIngen
Karrosseriformer4-dørs sedan, 3- og 5-dørs hatchback
GearkassetyperManuel og automatisk


De mest almindelige modeller


Bilmodeller i samme klasse


go to top