Billig Mazda 3 forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Mazda 3 bilforsikring til dig og spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere Mazda3 forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 150.000 danskere

Få en billig Mazda3 bilforsikring

Mazda3 er kendt for en kompromisløs kombination af japansk kvalitet, spændende køreoplevelser og køreegenskaber, men med en brændstoføkonomi, der er blandt klassens bedste. 

At købe en kvalitetsbil kan betale sig – og det gælder også, når det kommer til bilforsikringen til din Mazda3. Få 3 forskellige tilbud via vores formular og find den bedste og billigste bilforsikring i første forsøg.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på din Mazda3 bilforsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, din Mazda3 forsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Om Mazda3

I Japan hedder modellen Mazda3, mens den i USA hedder Mazda Axela. Personbilen er i den lille mellemklasse fra den japanske bilfabrikant Mazda. Mazda3 blev introduceret i 2003, og er efterfølgeren til den populære Mazda 323. Størrelsesmæssigt er modellen placeret mellem Mazda 2 og Mazda5. Teknisk set er modellen identisk med Ford Focus.

Første generation

Den første generation af Mazda3 kom på markedet i september 2003, i første omgang som femdørs hatchback med betegnelsen Mazda3 sport. I februar 2004 fulgte den firedørs sedan. De var begge baseret på Fords C1-platform og blev fra juni 2003 bygget på Mazda fabrikken i Japan.

Facelift

I juni 2006 fik modellen et ansigtsløft samt forbedring af udstyr. Anden generation blev sat på markedet i starten af december 2008 og der kom en delvis ny motor og et modificeret design. Den 15. oktober 2011 introduceres en ny udgave af Mazda3 på det europæiske marked, som blandt andet har fået modificeret kofangerne.

Navngivning

Efter at Mazda i 2002, med efterfølgeren til 626, havde droppet trecifrede modelbetegnelser og i stedet kaldt modellen Mazda6, fik også efterfølgeren for Mazda 323 den enklere betegnelse Mazda3.


Teknisk info om Mazda3

ProducentMazda
ModelMazda3
TypeLille mellemklassebil
Motoralternativer/teknik Benzin: 4-cylinderDiesel: 4-cylinder Tværliggende frontmotor eller forhjulstræk
Produktionsår2003-
ForgængerMazda 323
Karrosseriformer4-dørs sedan eller 5-dørs hatchback
GearkassetyperManuel og automatisk

Bilmodeller i samme klasse

Indhent flere tilbud på dine forsikringer og få en billigere bilforsikring. Når du sammenligner flere forskellige tilbud, har du også mulighed for at få bedre priser og betingelser. Det kan være en fordel at indhente tilbud på flere forsikringer på en gang.