Få en billig Mazda forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Mazda bilforsikring til dig og spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere Mazda forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 150.000 danskere

Få 3 gratis tilbud på en Mazda forsikring

I Danmark findes der et utal af forskellige bilforsikringer, der alle kan skabe tryghed for dig og din familie – tænk hvis din Mazda blev stjålet eller totalskadet i en ulykke? Med en bilforsikring behøver du faktisk ikke at tænke den tanke til ende. Her på Forsikringsportalen.dk har du mulighed for at modtage tilbud på attraktive bilforsikringer, hvor der kan være mange penge at spare. Det er med andre ord, en nem og gratis måde at finde en billig bilforsikring på.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på en Mazda forsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, din Mazda, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå.


Vi hjælper dig med at finde de tre mest attraktive Mazda bilforsikring

Hvad enten din Mazda er en gammel eller ny model, skal den selvfølgelig forsikres. En bilforsikring sikrer dig nemlig mod uforudsete hændelser, der pludselig kan indtræffe. En bilforsikring giver dig altså, sagt med andre ord, en vis tryghed og sikkerhed, når du kører rundt på de danske landeveje. Som bilejer er det faktisk lovpligtigt at have en ansvarsforsikring, der kan dække mod eventuelle skader på andre personer og deres genstande. En kaskoforsikring vil samtidig sikre dig mod skader på dit eget køretøj. Med blot et par enkelte klik vil du modtage 3 attraktive tilbud på dine bilforsikringer, hvor der med garanti er penge at spare. Du skal blot følge et par nemme trin i vores tilbudsformular.

Mazda i Danmark

Mazda har efterhånden været et bilmærke, der har været en fast del af det danske gadebillede igennem en lang årrække. Mærket blev dannet i 1920, og er opkaldt efter Ahura Mazda, en gammel iransk gud. Navnet minder også rigtig meget om navnet på manden, Jyujiro Matsuda, der i sin tid stiftede bilmærket.

Af populære bilmodeller kan der nævnes Mazda3, der er en komfortabel og dynamisk bil. Mazdas nye 6’er model, der er kendt for at være brændstoføkonomisk, er også en af de mest populære i bilmærkets modelprogram. Mazda tilbyder selv en bilforsikring til deres kunder, men du kan med fordel udfylde vores tilbudsformular, hvor du vil modtage skarpe tilbud på forsikringer til en konkurrencedygtig pris.