Billig Mazda 6 forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Mazda 6 bilforsikring til dig og spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere Mazda6 forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 150.000 danskere

Få en god billig Mazda6 bilforsikring

Mazda6 er et japansk kvalitetskøretøj, der oser af strømlinet sportslighed med en stærk holdning, der udstråler vitalitet og dynamik. Mazda ejere værdæstter udover kvaliteten også kvalitetsdesignet.

At købe en kvalitetsbil kan betale sig – og det gælder også, når det kommer til bilforsikringen til din Mazda6. Få 3 forskellige tilbud via vores formular og find den bedste og billigste bilforsikring, i første forsøg.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på en Mazda Forsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, din Mazda, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå.


Om Mazda6

Mazda 6 er en stor mellemklassebil, fra den japanske bilfabrikant Mazda, der første gang blev præsenteret den 7. november i 2001. I Japan hedder modellen Mazda Atenza. Dette navn er afledt af det italienske ord ”attenzione” som betyder advarsel. Modellen var den første, som blev forbundet med Mazdas slogan ”Zoom-Zoom”. Ved lanceringen i Japan, i maj 2002, nåede modellen på seks dage op på 4.000 bestillinger.

Første generation
Første generation kom i 2002 som en firedørs sedan, og en femdørs combi cupé, som afløser for Mazda 626. I Europa rullede den første Mazda 6 på samlebåndet i februar 2002. Frem til marts 2006 blev bilen bygget over hele verden i mere end 1 mio. eksemplarer. Førhen har ingen Mazda-model opnået dette antal, så kort tid efter lanceringen.

En sand vinder
Modellen vandt mere end 120 gruppetests og priser, og bestod bl.a., som den første bil, 100.000 km-testen i det tyske biltidsskift Auto Bild uden fejl. I 2003 kom bilen på anden pladsen til Årets bil i Europa og opnåede allerede inden november 2002, 23 priser i 16 lande. Anden generation blev introduceret i februar 2008.

Facelift
Her blev både motoren og særligt designet ændret. Tredje generation af Mazda 6 kom i slutningen af 2012. Samtidig med Sedanen kom en ny stationcar version, som er kortere end Sedanen, men alligevel længere end sin forgænger.


Teknisk info om Mazda6

ProducentMazda
Model6
TypeStor mellemklassebil
Motoralternativer/teknikBenzin: 4- og 6- cylinder, Diesel: 4-cylinder, Tværliggende frontmotor, for eller firehjulstræk
Produktionsår2002-
ForgængerMazda 626
Karrosseriformer4-dørs sedan, 5-dørs combi coupé, 5-dørs stationscar
GearkassetyperManuel og automatisk

Bilmodeller i samme klasse

Skal du indhente tilbud på dine nye bilforsikring, så anbefaler vi også at du prøver at samle dine forsikringer i et samlet tilbud så du kan få en billig forsikring.

De fleste har behov for indboforsikringer, ulykkesforsikringer eller husforsikring hvis man er husejer,. Det kan både give dig samlerabatter og bedre dækninger når du forhandler om dine nye forsikringer med de respektive forsikringsselskaber.