Få en billig Mazda forsikring på forsikringsportalen og spar på bilforsikringen

Billig Mazda 5 Forsikring

Lad Forsikringsportalen hjælpe dig med at indhente tilbud på din bilforsikring, og spar på dine forsikringer.

  • Spar tid - udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - få en billig bilforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 250.000 danskere

Få en god billig Mazda5 bilforsikring

Mazda5 er ensbetydende med japansk kvalitet, funktionalitet, køreglæde, præstationer og ikke mindst femstjernet sikkerhed. Er du den heldige ejer af en Mazda5, så fortjener du også at finde den helt rigtige forsikring.

At købe en kvalitetsbil kan betale sig – og det gælder også, når det kommer til bilforsikringen til din Mazda5. Få 3 forskellige tilbud via vores formular og find den bedste og billigste bilforsikring, i første forsøg.


Tjek din Mazda 5 Forsikring her – få 3 tilbud

Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud – helt gratis.

  • Udfyld en formular og få 3 konkurrencedygtige tilbud – og spar penge på din forsikring hvert eneste år.
  • Lad flere selskaber kæmpe om dine forsikringer
  • Det er nemt – gratis og uden forpligtelser.

Om Mazda5

Mazda5 er en kompakt MPV fra den japanske bilfabrikant Mazda, som størrelsesmæssigt ligger mellem Mazda3 og Mazda6. Modellen afløste Mazda Premacy i midten af 2005. Udelukkende i Japan sælges den nye model fortsat under det gamle navn.

Generationsskifte
Mazda 5 blev introduceret i efteråret 2004 og havde, som den første bilmodel i verden, digitalt servicehæfte. Modellen kom på det danske marked i september 2005. Knap tre år efter lanceringen introducerede Mazda den 7. december 2007 en ny udgave af Mazda5.

Facelift
Den fik en ny kølergrill og ændret luftindtag. Bagpå blev kofangeren modificeret samt anderledes design af aluminiumsfælge.  Salget af den nye version startede i foråret 2008. I oktober 2010 lancerede de en ny model af Mazda5, som er 8 cm længere end forgængeren. Formen orienterer sig nu mod de andre Mazda-modeller, med en optisk meget stor, lavtliggende kølergrill.

Nyeste facelift – 2013
I rammerne af ansigtsløftet blev Mazda5 i februar 2013 ændret ind- og udvendigt. Her blev sidespejlene integreret med LED-blinklys og et bakkamera i navigationssystemet.


Teknisk info om Mazda5

ProducentMazda
Model5
TypeKompakt MPV
Motoralternativer/teknikBenzin: 1,8-2,0 liter, Diesel: 2,0 liter, Tværliggende frontmotor, forhjulstræk
Produktionsår2005-
ForgængerMazda Premacy
Karrosseriformer5-dørs MPV
GearkassetyperManuel og automatisk

De mest almindelige modeller


Bilmodeller i samme klasse

Skal du indhente tilbud på dine nye bilforsikring, så anbefaler vi også at du prøver at samle dine forsikringer så du også kan få tilbud på fx. indboforsikring, ulykkesforsikring eller din husforsikring. Det kan både give dig samlerabatter og bedre dækninger når du forhandler om dine nye forsikringer.


go to top