Ford Galaxy Forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Ford Galaxy bilforsikring til dig og spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular - få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere Ford forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 150.000 danskere

Få 3 tilbud på din Ford Galaxy bilforsikring

Ford Galaxy er en populær, prisvindende MPV bil, som er blandt de bedst sælgende MPVer på det danske marked. Er du den heldige ejer af en Galaxy, så fortjener du også at få en god bilforsikring til den rigtige pris. 

På Forsikringsportalen.dk kan du via vores tilbudsformular hurtigt finde en god og billig bilforsikring til din Ford Galaxy – det er gratis, let og helt uforpligtende.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på en Ford Galaxy

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din Ford Galaxy. Vælg det tilbud, der passer bedst til dine behov - eller afslå. 


Mere om Ford Galaxy

Ford Galaxy er en personbilsmodel fra bilfabrikanten Ford. Første generation Galaxy kom for første gang på markedet i midten af 1995 og var tilnærmelsesvis identisk med Volkswagen Sharan eftersom, at Galaxy modellen var udviklet i samarbejde med Volkswagen.

En forbedret Galaxy
I 1998 afslutede samarbejdet med Volkswagen, og dette resulterede i et facelift af Galaxyen i juni 2000. Dette skift skulle signalere selvstændighed fra Fords side, hvilket betød at Galaxy-modellen skulle redesignes modellen til at ligne de andre Ford modeller mere. Den anden generation, som kom på markedet i foråret 2006, var derved udelukkende udviklet af Ford. Her fik galaxy-modellen endnu engang et facelift, så dens design i højere grad bar præg af at være en Ford. Ikke nok med dette, introducerer Ford en mindre model af Galaxyen ved navn S-max.

Høj sikkerhed og teknologi
Med en avanceret teknologi og et eksklusivt design kombinerer Ford Galaxy førsteklasses køreegenskaber med det bedste, hvad angår plads, komfort og innovation. Ford Galaxy har fået hele 5 stjerner ud af 5 mulige i Euro NCAP’s kollisionstest og bliver leveret med den nyeste teknologi indenfor sikkerhed.


Teknisk info om Ford Galaxy

ProducentFord Motor Company
ModelGalaxy
TypeMPV, familiebil
TeknikTværliggende frontmotor, for- eller firehjulstræk
Produktionsår1995-
ForgængerIngen
Sikkerhed5 stjerner ud af 5 mulige
Motoralternativer4- og 6-cyl. Benzinmotorer
4-cyl. Dieselmotorer
Karrosseriformer5-dørs MPV