Få en billig Ford Ka bilforsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Ford Ka bilforsikring til dig og spar 1000'vis af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 150.000 danskere

Få 3 gratis tilbud på din Ford Ka bilforsikring

Kvindeformet elegance, kække farver og med et dejligt glimt i øjet. Med andre ord så er Ford Ka en lille fiks city bil, som vækker opsigt i bybilledet. Er du den heldige ejer af en Ka, så fortjener du også at få en god og billig bilforsikring.

Lad os finde den helt rigtige bilforsikring til din Ford Ka ved at hjælpe dig med at indhente 3 uforpligtende tilbud. Det giver ro i maven, når man skal køre i de trafikerede byområder.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på en Ford Ka

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af di Ford Ka. Vælg det tilbud, der passer bedst til dine behov - eller afslå. 


Mere om Ford Ka

Ford Ka er en bybil, der primært bliver markedsført i Europa. Ka-modellen blev introduceret i 1996, og anden generation kom på markedet i 2008. Omkring september 1996 blev den mindre og mere prisvenlige Ford Ka første generation på markedet.

Meget bil, for små penge
Ka-modellen delte platform med Ford Fiesta, men blev lanceret med mere standardiseret udstyr. Dog regnes Ford Ka alligevel som blandt de mest håndterbare små biler på grund af modellens styremuligheder. Ønsker man ekstraudstyr kan den fås med elektriske vinduer, centrallås, aircondition og airbags til passagersæderne.

Italiensk præg
I 1997 blev det også muligt at få en Ford Ka med ABS. I 2009 kunne Ford præsentere den anden generation af Ford Ka, som blev udviklet og produceret af den kendte Italienske bilproducent Fiat. Trods stor teknologisk forandring og moderne design beholder Ford Ka stadig sit originale kurvede design.


Teknisk info om Ford Ka

ModerselskabFord Motor Company
ModelKa
TypeMikrobil
TeknikTværliggende frontmotor, forhjulstræk
Produktionsår1996-
ForgængerIngen
MotoralternativerBenzin: 1,2 liter (50 kW) Benzinmotorer
Diesel: 1,3 liter Dieselmotorer
Karrosseriformer3-dørs hatchback

Bilmodeller i samme klasse