Billig Ford forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Ford bilforsikring til dig og spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere Ford forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 200.000 danskere

Ford forsikring - Få 3 gratis tilbud på din bilforsikring

Den amerikanske bilfabrikant Ford, der igennem årtier har fremstillet en lang række forskellige populære bilmodeller, er det fjerde mest solgte mærke i Danmark. Den store popularitet har naturligvis også resulteret i en øget efterspørgsel på bilforsikringer til køretøjer fra det amerikanske bilmærke. Her på siden har du mulighed for at modtage skarpe tilbud på forsikringer, der skaber tryghed for dig og din familie.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på en Ford

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din Ford. Vælg det tilbud, der passer bedst til dine behov - eller afslå. 


Ford i Danmark

Ford har efterhånden været en etableret del af det danske samfunds bybillede i en menneskealder. Siden stiftelsen i 1908 har Ford bidraget med populære og kvalitetsbevidste køretøjer til hele verden. Bilmærket er, som nævnt tidligere, det fjerde mest solgte mærke herhjemme, og det er der ikke noget at sige til, idet den populære bilfabrikant er lig med kvalitet, sikkerhed og design til en pris, hvor de fleste kan være med. Foruden den lille og moderne bybil Ford KA, rummer mærket også modeller som Fiesta, Focus og Mondeo, der alle er smarte køretøjer, der leverer en god køreoplevelse. Fiesta’en var desuden det første forsøg fra Ford på at bygge en lille bil, der ville dække hele verdensmarkedet. Bilen blev forhjulstrukket, og var også den første fra Ford, der var rent europæisk produceret. Som et af verdens første og største bilfabrikanter må man altså forvente en ligeså spændende tid fremover.

Få tilbud på forsikringer på Forsikringsportalen.dk

Hos os har du via vores tilbudsformular mulighed for at modtage tilbud på forskellige attraktive bilforsikringer, der vil sikre en vis tryghed for dig, når du kører rundt på de danske landeveje. Som bilejer er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring, der sikrer dig mod skader på andre personer. En kaskoforsikring vil samtidig sikre dig mod skader på dit eget køretøj. Benyt dig af vores tilbudsformular og modtag tilbud på forsikringer, din Ford fortjener.