Få en billig Ford forsikring på forsikringsportalen og spar på bilforsikringen

Billig Ford Forsikring

Lad Forsikringsportalen hjælpe dig med at indhente tilbud på din bilforsikring, og spar på dine forsikringer.

  • Spar tid - udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - få en billig bilforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 250.000 danskere

Ford forsikring – Få 3 gratis tilbud på din bilforsikring

Den amerikanske bilfabrikant Ford, der igennem årtier har fremstillet en lang række forskellige populære bilmodeller, er det fjerde mest solgte mærke i Danmark. Den store popularitet har naturligvis også resulteret i en øget efterspørgsel på bilforsikringer til køretøjer fra det amerikanske bilmærke. Her på siden har du mulighed for at modtage skarpe tilbud på forsikringer, der skaber tryghed for dig og din familie.


Tjek din Ford Forsikring her – få 3 tilbud

Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud – helt gratis.

  • Udfyld en formular og få 3 konkurrencedygtige tilbud – og spar penge på din forsikring hvert eneste år.
  • Lad flere selskaber kæmpe om dine forsikringer
  • Det er nemt – gratis og uden forpligtelser.

Ford i Danmark

Ford har efterhånden været en etableret del af det danske samfunds bybillede i en menneskealder. Siden stiftelsen i 1908 har Ford bidraget med populære og kvalitetsbevidste køretøjer til hele verden. Bilmærket er, som nævnt tidligere, det fjerde mest solgte mærke herhjemme, og det er der ikke noget at sige til, idet den populære bilfabrikant er lig med kvalitet, sikkerhed og design til en pris, hvor de fleste kan være med. Foruden den lille og moderne bybil Ford KA, rummer mærket også modeller som Fiesta, Focus og Mondeo, der alle er smarte køretøjer, der leverer en god køreoplevelse. Fiesta’en var desuden det første forsøg fra Ford på at bygge en lille bil, der ville dække hele verdensmarkedet. Bilen blev forhjulstrukket, og var også den første fra Ford, der var rent europæisk produceret. Som et af verdens første og største bilfabrikanter må man altså forvente en ligeså spændende tid fremover.

Få tilbud på forsikringer på Forsikringsportalen.dk

Hos os har du via vores tilbudsformular mulighed for at modtage tilbud på forskellige attraktive bilforsikringer, der vil sikre en vis tryghed for dig, når du kører rundt på de danske landeveje. Som bilejer er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring, der sikrer dig mod skader på andre personer. En kaskoforsikring vil samtidig sikre dig mod skader på dit eget køretøj. Benyt dig af vores tilbudsformular og modtag tilbud på forsikringer, din Ford fortjener.


De mest almindelige modeller


go to top