Billig Ford Focus forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Ford Focus bilforsikring til dig og spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere Focus forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 150.000 danskere

Få 3 gratis tilbud på din Ford Focus bilforsikring

Med sit dynamiske design, sin suveræne køredynamik og sine tekniske finesser, leverer Ford Focus en særdeles god køreoplevelse – en biloplevelse der bør forsikres med en ordenlig forsikring. Er du den heldige ejer af en Ford Focus, så fortjener du også at få en god bilforsikring til den rigtig pris.

Her hos os kan du via vores tilbudsformular hurtigt finde ud af, om du kan finde en bedre eller billigere bilforsikring til din Ford Focus - det er gratis, let og helt uforpligtende.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på en Ford Focus

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din Ford Focus. Vælg det tilbud, der passer bedst til dine behov - eller afslå. 


Mere om Ford Focus

Ford Focus er en lille mellemklassebil bygget af Ford motor Company. Modellen blev introduceret i Europa i efteråret 1998. Modellen tog først for alvor verden med storm i 2000 - 2001, hvor Ford Focus begge år blev kåret til at være verdens mest solgte bil. I løbet af efteråret 2004 kom den nye generation af Focus, og den tredje generation blev lanceret i april 2011.

En nyere Ford Focus
Takket være Ford Focus to helt nye motorer – en benzinmotor og en dieselmotor – har den også den bedste brændstoføkonomi og laveste CO2-udledning i klassen. Men det er ikke nok med at have en god brændstoføkonomi, forsikringen og forsikringsprisen skal også være på plads. Forsikringsportalen.dk hjælper dig med at finde den billigste Focus forsikring med den bedste dækning.


Teknisk info om Ford Focus

ProducentFord Motor Company
ModelFocus
TypeLille mellemklassebil
Motoralternativer/teknik:Benzin: 1,4-2,0 liter (55-158kW)
Diesel: 1,8 liter (55-85kW)
Tværliggende frontmotor, forhjulstræk
Produktionsår:1998-
ForgængerFord Escort
Ford Laser
Karrosseriformer:4- og 5-dørs hatchback
4-dørs sedan
5-dørs stationcar
2-dørs coupé-cabriolet

Bilmodeller i samme klasse