Billig Opel Astra forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Opel Astra bilforsikring til dig og spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere Opel Astra forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 175.000 danskere

Få en billig Opel Astra bilforsikring

Et stilfuldt og blødt design, som huser tysk kvalitet og køre-egenskaber. Er du den heldige ejere af en Opel Astra, så fortjener du også at få en god bilforsikring til den rigtige pris

God kvalitet betaler sig, og det gælder også, når det kommer til bilforsikringen til din Opel Astra. Få 3 forskellige tilbud hos forsikringsportalen og find den bedste og billigste Opel Astra bilforsikring i første forsøg.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på en Opel forsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, din Opel Astra, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå.


Om Opel Astra

Opel Astra er en mini bilmodel, der blev introduceret i 1991, og den havde til opgave at afløse Opel Kadett. Der er indtil videre produceret tre generationer, som blev introduceret i henholdsvis 1991, 1998 og 2004.

Forbedret Astra
Den nyeste Astra generation har fået et mere moderne look og ser meget mere delikat ud end dens forgænger fra Opel. I forhold til den gamle generation har dieselmotorerne fået en commonrail indsprøjtning, leveret af Fiat. I 2013 kom den længe ventede tredje generation, som byder på et blødt og endnu mere stilfuldt design.

En ny Opel Astra
Opel Astra har gennemgået en opsigtvækkende forandring siden første generation. Dens dynamiske flair i interiøret videreføres i bilens stilfulde ergonomiske teknologi, som er smeltet sammen med sublim komfort i topklasse. En rendyrket perle. Den nye Astra fås som en elegant 4-dørs, en strømlinet 5-dørs og en praktisk Sports Tourer.