Billig VW Golf forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Volkswagen Golf bilforsikring til dig og spar tusindvis af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere VW forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 200.000 danskere

Få 3 tilbud på din Golf bilforsikring

VW Golf er en særdeles populær mellemklassebil, der er blevet fremstillet i flere forskellige modeller siden 1974 og solgt over hele verden. Er du den heldige ejere af en VW Golf, så fortjener du også at få en god bilforsikring til den rigtige pris.

Her på Forsikringsportalen har du via vores tilbudsformular en helt unik mulighed for at modtage 3 skarpe forsikringstilbud fra en række kendte forsikringsselskaber.


få 3 tilbud på vw golf bilforsikring hos e-mærket portal

Find en Golf forsikring her

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, din Golf bilforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå.


Volkswagen Golf

Volkswagen Golf en meget populær bil bygget af Volkswagen, der er blevet fremstillet i flere forskellige modeller i løbet af årene. Fælles for disse er, at de er synonym med høj kvalitet, design i topklasse og en enorm køreglæde og det afspejles på de danske veje, hvor der kører tusindvis af Golf-modeller rundt.

Rummelig familiebil
Golf Variant er særligt populær herhjemme, og det er der bestemt ikke noget at sige til. Det er en rummelig familiebil, og så mangler der heller ikke noget, hvad angår komfort og teknik. Den traditionelle Golf-model er også meget folkekær i Danmark, og selv om den ser forholdsvis lille ud, så er den rummelig.

Din VW Golf skal forsikres

Hvad enten din Golf er ny eller gammel, så skal den naturligvis forsikres. En bilforsikring sikrer dig nemlig mod uforudsete hændelser, og sagt med andre ord giver den dig altså tryghed og sikkerhed i hverdagen, når du kører rundt på de danske veje.

Ansvarsforsikring & Kaskoforsikring
Som bilejer er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring, der kan sikre dig mod de skader, du eventuelt kommer til at forvolde på andre personer og deres ejendele. De fleste bilejere vælger også at investere i en kasko bilforsikring i samme ombæring, for så er man nemlig også forsikret mod skader på sit eget køretøj. Med et par enkelte klik vil du på Forsikringsportalen helt uforpligtende modtage attraktive tilbud på bilforsikringer til din Golf-model – du skal blot følge et par trin i vores tilbudsformular.


Teknisk info om Volkswagen Golf

ModerselskabVolkswagen Aktiengeselschaft
ModelGolf
TypeLille mellemklassebil
TeknikTværliggende frontmotor, for- eller firehjulstræk
Produktionsår1974-
ForgængerVolkswagen Type 1
MotoralternativerBenzin: 4-, 5- og 6-cyl. Benzinmotorer
Diesel: 4-cyl. Dieselmotorer
GearkassetyperManual og automatisk
Karrosseriformer3- og 5-dørs hatchback
2-dørs cabriolet
5-drøs stationcar

Bilmodeller i samme klasse

Forsikringsportalen er en 100% uafhængig virksomhed der hjælper brugere til at finde en billigere forsikring