Billig Volkswagon Passat forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Volkswagon Passat 107 bilforsikring til dig og spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere Passat forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 140.000 danskere

VW Passat bilforsikring - Få 3 tilbud

Volkswagen Passat er blandt de bedst sælgende mellemklassebiler i Danmark, og det er ikke uden grund. VW Passat er kendetegnet ved tysk kvalitet, design og komfort til en fornuftig pris. Er du den heldige ejere af en Passat, så fortjener du også at få en god bilforsikring til den rigtige pris.

Få 3 forskellige tilbud via Forsikringsportalen og find den bedste og billigste Passat bilforsikring i første forsøg her.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt

Indhent tilbud på Passat bilforsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, din VW Passat forsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Baggrundsinfo om VW Passat

VW – eller Volkswagen – er et tysk bilmærke, der især har familiebiler for øje. VW er kendt som et mærke, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Siden moedellen blev introduceret på markedet, er den gennemgået syv opgraderinger. Ved hvert generationsskifte er modellerne generelt vokset i størrelse. Den nyeste generation af VW Passat er fra midten af 2008.

BlueMotion
Her blev også modellen Passat CC introduceret på markedet. Der har blandt andet i udviklingen været et øget fokus på miljøet og økonomien med den nye banebrydende BlueMotion teknik, der betyder, at bilen kører længere literen og forurener mindre, hvilket også i fremtiden vil skabe endnu flere glade Passat ejere. VW er en attraktiv bil og fortjener også en god bilforsikring.


Teknisk info om VW Passat

Producent Volkswagen
Moderselskab Volkswagen Aktiengesellschaft
Model Passat
Teknik/motor Tvær- eller langsliggende frontmotor, for- eller firehjulstræk
Mest populære motorstørrelser: 1.6-, 2.0-, 1,9 TDI-, 2.5 TDI
BlueMotion: kører længere på literen. Populær klasse
Produktionsår 1973
Motoralternativer 4-,5-,6- og 8 cylinder benzinmotor
4- og 6- cyl. Dieselmotorer
Gearkassetyper Manuel og automatisk
Karrosseriformer 2-, 3-, 4- og 5-dørs combi copué
4- dørs sedan
5-dørs stationcar