Billig Toyota Avensis forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Avensis bilforsikring til dig og spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 150.000 danskere

Få en billig Toyota Avensis bilforsikring

Der mange grunde til Toyota Avensis er blandt de bedst sælgende mellemklassebiler i Danmark. Den japanske motor og designet får hjertet til at pumpe, og når man ser den på tæt hold, bekræfter fronten og dens kølergril indtrykket af kvalitet og robusthed.

Er du den heldige ejere af en Toyota Avensis, så fortjener du også at få en god bilforsikring til den rigtige pris. Få 3 forskellige ved at udfylde vores formular og find den bedste og billigste Avensis bilforsikring i første forsøg.   


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på en Toyota Avensis forsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, din Toyota Avensis, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Japansk kvalitet

Toyota Avensis er en mellemklassebil bygget af den japanske bilfabrikant Toyota siden starten af 1998, hvor den er en efterfølger af Toyota Carina. Toyota er kendt for deres kvalitetsbevidste motorer, som er blandt verdens bedste. Toyota Avensis er den første Toyota model, der henvender sig direkte til det europæiske marked og er komplet bygget i Europa.

Generationsskifte

I forået 2003 kom den anden generation af Avensis, der bød på et nyt look. I midten af 2006 blev modellen endnu engang forbedret, og det skete i kølevandet af den teknologiske udvikling, hvor alle Avensis blev udstyret med cd-afspiller, xenonforlygter og LED-blinklys som standardudstyr. 

Den nye Avensis

I slutningen af 2008 kom den tredje generation. Her blev Avensis redesignet, og den minder derved ikke om de forrige modeller. Den nye model rummer masser af udstyr samt komfort, og den gennemgik ligeså en ændring på motorteknikken, som skulle sænke brændstofforbruget med en fjerdedel og samtidige øge effekten. Desuden kom modellen med et elektrisk håndbremsesystem, og siden 2009 har 2,2 D-4D, som den første dieselmotor, kunne købes med sekstrins automatgear


Teknisk info om Toyota Avensis

Producent Toyota
Model Avensis
Type Mellemklassebil
Motoralternativer/teknikBenzin: 1,6-2,4 liter (81-120 kW)
Diesel: 2,0-2,2 liter (85-130 kW)
4-cyllinder
Tværliggende frontmotor, forhjulstræk
Produktionsår1998-
ForgængerToyota Carina
Karrosseriformer4-dørs sedan
5-dørs combi coupé
5-dørs stationcar