Få en billig Skoda Superb forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Skoda Superb bilforsikring til dig og spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 150.000 danskere

Få 3 tilbud på din Superb bilforsikring

Selve navnet Skoda Superb taler for sig selv og lever op til forventningerne om en moderne bil med et dynamisk, luksus og helt stilrent udseende – og som ikke mindst er fantastisk rummelig. Superb er gennemtænkt fra inderst til yderst og rummer en mængde ’simply clever’ løsninger, der alle har til formål at få dig og din familie til at føle jer hjemme i bilen.

At købe en kvalitetsbil kan betale sig – og det gælder også, når det kommer til bilforsikringen til din Skoda Superb. Få 3 forskellige tilbud via vores formular og find den bedste og billigste bilforsikring i første forsøg.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på en Skoda Superb

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din Skoda Superb- Vælg det tilbud, der passer bedst til dine behov - eller afslå. 


Om Skoda Superb

Skoda Superb har to generationer på bagen siden modellens introduktion på markedet i efteråret 2001. Skoda Superbs første generation delte platform med Volkswagen Passat, men var dog især anderledes i udstyr og akselafstand. Alligevel tilhørte den stadig ikke luksusklassen.

En selvstændig Skoda

I Kina bygges bilen stadigvæk som Volkswagen passat. Anden generation af Skoda Superb kom på markedet i marts 2008. Bilens komponenter er hentet fra Volkswagen. Dog benyttes platformen fra Volkswagen Passat ikke længere. Den anden generation er dermed hovedsagligt vokset i kabinemålene og kan dermed kategoriseres i den øvre mellemklasse.

Frem for alt er kvaliteten og de benyttede materialer forbedret i forhold til forgængeren. Sedanmodellen, kaldet Twindoor, har derfor nu også en stor bagklap.

Luksus, sikkerhed og køreglæde

Salget af den nye Superb begyndte i starten af juli 2008. På Frankfurt Motor Show 2009 lancerede man en klassisk stationscar som ekstra en karrosserivariant, der kom på markedet i januar 2010 med samme motorprogram som Twindoor – dog med undtagelse af 1.9 TDI. I Euro NCAPs kollisionstest fik Superb LL i 2008 fem ud af fem mulige stjerner, Ved vurdering af personsikkerhed for voksne fik den testede bil 90% og for børn 81% af det maksimalt mulige pointtal. 


Teknisk info om Superb

ProducentSkoda
Model Superb
TypeStor mellemklassebil
Motoralternativer/teknikBenzin: 4-, og 6 cylinder og Diesel
Tværliggende frontmotor, for eller firehjulstræk
Produktionsår2001-
ForgængerIngen
Karrosseriformer 5-dørs combi coupé
5-dørs stationcar
GearkassetyperManuel og automatisk