Billig Citroën C5 bilforsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Citroën C5 bilforsikring til dig & spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere C5 forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 150.000 danskere

Få 3 gratis tilbud på din Citröen C5 bilforsikring

C5 er en bil, der vækker følelser fra første blik. Den prestigefyldte C5 sætter med sine aerodynamiske linjer, kraftfulde profil og elegante styling helt nye standarder for klassen, der understreger C5´s kvaliteter, som et fremragende køretøj.

At købe en kvalitetsbil kan betale sig – og det gælder også, når det kommer til bilforsikringen til din Citroën C5. Få 3 forskellige tilbud via vores formular og find den bedste og billigste bilforsikring i første forsøg.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på en Citroën C5

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din Citroën C5. Vælg det tilbud, der passer bedst til dine behov - eller afslå. 


Om Citröen C5

Citroën C5 er en personbilsmodel fra den franske bilfabrikant Citroën, som afløste Xantia i 2001. På den samme platform, PF3, bygges også Citroën C6 og Peugeot 407. Produktionen finder sted, sammen med støstermodellerne, på fabrikken i Rennes i Bretagne.

Modelskifte hos Citroën
C5 har været igennem to modelskift, hvor den første generation, som var lanceringen af Citroën C5-modellen, kom på markedet i marts 2001 – som en femdørs combi coupé. I juni 2001 fulgte en stationscar model efter.

Facelift
Modellen fik et ansigtsløft i efteråret 2004 med bl.a. et elektronisk vognbaneskifte-advarselssystem (AFIL) implementeret. Citroën C5 fik ved kollisionstest, udført af Euro NCAP, 36 ud af 37 mulige point, der på daværende tidspunkt var den bedste sikkerhed. Den fik desuden fem stjerner.

Generationsskifte/kollisionstest
Den anden generation kom på markedet i april 2008. Den femdørs combi cupé blev afløst af en firedørs sedan. Modellen blev i 2009 kollisionstestet med et resultat på fem stjerner, ud af fem mulige. I oktober 2010 blev C5 let modificeret. Baglygter i LED-design, en ny basis-benzinmotor og to nye dieselmotorer.


Teknisk info om Citroën C5

ProducentCitroën
ModerselskabPSA Peugeot Citroën
ModelC5
TypeStor mellemklassebil
TeknikTværliggende frontmotor, forhjulstræk
Produktionsår2001-
ForgængerCitroën Xantia
EfterfølgerIngen
GearkassetyperManuel og Automatisk