Få en billig Skoda Fabia forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Skoda Fabia bilforsikring til dig og spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 150.000 danskere

Få 3 tilbud på din Skoda Fabia bilforsikring

Danmarks mest sælgende mindre familiebil. Skoda Fabia er en redyrket tysk produceret familie bil der huser masser af plads, kvalitet og robusthed.

At købe en kvalitetsbil kan betale sig – og det gælder også, når det kommer til bilforsikringen til din Skoda Fabia. Få 3 forskellige tilbud via vores formular og find den bedste og billigste bilforsikring i første forsøg.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på en Skoda Fabia

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din Skoda Fabia. Vælg det tilbud, der passer bedst til dine behov - eller afslå. 


Om Skoda Fabia

Skoda Fabia er en minibil produceret af Skoda Auto siden 1999. Det er afløseren for Skoda Felicia, som udgik i 2001. Fabiaen findes som hatchback, stationcar (kaldt Fabia Combi), sedan (kaldet Fabia Sedan) og varebil (kaldet Fabia Praktik) frem til 2007, hvor anden generation blev lanceret.

Fabiaen findes kun som hatchback, stationcar og varebil. Der er i øjeblikket ikke planlagt nogen sedanudgave af den nuværende Fabia. Fabia er baseret på samme platform som Volkswagen Polo og Seat Ibiza. Første generation af Fabia blev officielt introduceret i september 1999, og produktionen begyndte i oktober samme år.

Tysk præg på Fabia

En del af Fabiaens succes består i, at alle dens mekaniske dele er udviklet af, eller i samarbejde med, Volkswagen, men solgt som pakkeløsninger, der var prissat billigere end andre bilmodeller fra Volkswagen.

Facelift

Fabiaen fik et ansigtsløft i 2005, og igen i 2006. Anden generation af Fabia blev officielt introduceret i marts 2007 og salget begyndte derefter i april. Modellen er stadigvæk baseret på den samme platform, men er noget større end sin forgænger og benytter stilelementer fra MPV´roomster.


Teknisk info om Fabia

ProducentSkoda
Model Fabia
TypeMini klassebil
Motoralternativer/teknikBenzin: 3-, 4-. Cylinder
Diesel: 3-, 4.- cylinder
Tværliggende frontmotor, forhjulstræk
Produktionsår1999-
ForgængerSkoda Felicia
Karrosseriformer 5-dørs Hatchback
5-dørs stationcar