Billig VW Polo forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Volkswagen Polo bilforsikring til dig og spar tusindvis af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere VW Polo forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 150.000 danskere

Få en Volkswagen Polo bilforsikring

VW Polo er en meget populær minibil, der er blevet fremstillet i flere forskellige generationer. Den blev introduceret for allerførste gang i 1975, og siden da har hele verden taget imod de forskellige modeller med åbne arme. Er du den heldige ejere af en Volkswagen Polo, så fortjener du også at få en god bilforsikring til den rigtige pris.

Her på Forsikringsportalen har du via vores tilbudsformular mulighed for at modtage 3 knivskarpe forsikringstilbud på bilforsikringer til din VW Polo  – det er gratis, let og helt uforpligtende!


få 3 tilbud på vw polo bilforsikring

Indhent forsikringstilbud på en VW Polo

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, din VW Polo, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Info om VW Polo

VW Polo er som nævnt en meget populær minibil, der er fremstillet af Volkswagen. Der er set flere forskellige generationer af polo’en siden 1975, og selv om der er tale om en minibil, så bliver der på ingen måde gået på kompromis med kvalitet, design og komfort. VW Polo er ligeledes synonym med en ekstrem køreglæde, hvilket fint kan ses på de danske veje, da Polo’en er én af de bilmodeller, der ses hyppigst herhjemme.

Få 3 skarpe tilbud hos Forsikringsportalen
På Forsikringsportalen har du mulighed for at modtage 3 tilbud på bilforsikringen, din Polo fortjener – du skal blot udfylde vores simple tilbudsformular her.


Din Polo skal naturligvis forsikres

Hvad enten din Polo er en ny eller gammel model, så skal den forsikres. En bilforsikring giver dig nemlig tryghed og sikkerhed, når du kører rundt i din bil. Når du indregistrerer en bil i Danmark, så er du også forpligtet til at købe en ansvarsforsikring.

Hvorfor skal man have en ansvarsforsikring?
Forsikringen er den lovpligitge minimumsdækning, og sikrer dig imod, at du ender med store erstatningssager, hvis du f.eks. kører galt og pådrager skader på en anden person eller personens ejendele. Langt de fleste bilejere vælger fornuftigt også en kaskoforsikring i forlængelse af ansvarsforsikringen, så de også har forsikret deres eget køretøj mod skader.


Teknisk info om VW Polo

ModerselskabVolkswagen Aktiengeselschaft
ModelPolo
TypeMinibil
TeknikTværliggende frontmotor, forhjulstræk
Produktionsår1975-
ForgængerIngen
MotoralternativerBenzin: 3- og 4-cyl. Benzinmotorer
Diesel: 3- og 4-cyl. Dieselmotorer
GearkassetyperManual og automatisk
Karrosseriformer3- og 5-dørs hatchback
2- og 4-dørs sedan
3- og 5-drøs stationcar

Bilmodeller i samme klasse

Hvis du vil have en billig bilforsikring, så er det altid en god idé at sammenligne flere forskellige selskabers dækninger og priser, så du ikke betaler for meget, og er rigtigt dækket hvis du en dag kommer ud for et uheld.