Få en billig Peugeot 206 forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Peugot 206 bilforsikring til dig og spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 150.000 danskere

Få 3 gratis tilbud på din Peugeot 206 bilforsikring

Peugeot 206 er en meget populær personbil, der siden lanceringen i 1998 har præget det danske gadebillede i stor stil. Netop på grund af den store interesse for bilmodellen, kører produktionen stadigvæk, selv om efterfølgeren, Peugeot 207, har ramt bilmarkedet.

Via vores tilbudsformular har du en helt unik mulighed for at modtage 3 skarpe tilbud på bilforsikringer, din Peugeot 206 fortjener. 


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på en Peugeot 206

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din Peugeot 206. Vælg det tilbud, der passer bedst til dine behov - eller afslå. 


Din Peugeot 206 skal forsikres

Når du køber en bil i Danmark, så er du forpligtet til at investere i en bilforsikring i samme ombæring. Inden for landets grænser er det nemlig lovpligtigt at have tegnet en ansvarsforsikring på sin bil, så man er forsikret mod skader, man eventuelt komme til at forvolde på andre og deres ejendele.

Kaskoforsikring

Langt størstedelen af alle danske bilejere har også tegnet en kaskoforsikring, da de så også er dækket ind mod skader på deres eget køretøj. Hos Forsikringsportalen kan du via vores tilbudsformular hurtigt finde ud af, om du kan få en billigere og bedre bilforsikring. Det tager ikke mange sekunder og så er det endda gratis og helt uforpligtende.


Teknisk info om 206'eren

Producent Peugeot
Model206 eller 206+ (diesel udgave)
Type Miniklassebil
Motoralternativer/teknik Tværliggende frontmotor, forhjulstræk
Produktionsår1998-
ForgængerPeugeot 205
Efterfølger Peugeot 207
GearkassetyperManuel og automatisk