Få en billig Peugeot 308 bilforsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Peugot 308 bilforsikring til dig og spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 150.000 danskere

Få en billig Peugeot 308 bilforsikring her

308’eren er en af de mest populære bilmodeller på det danske marked, og det er ikke uden grund. Peugeot 308 er kendetegnet ved et frækt, intuitivt og moderne design, der – kombineret med den franske charme – giver Peugeot 308 et stilrent finish.

Er du den heldige ejere af en 308'er, så skal du også have en god, billig bilforsikring. Få 3 forskellige tilbud hos Forsikringsportalen og find din 308 bilforsikring i første forsøg.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på en Peugeot 308

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din Peugeot 308. Vælg det tilbud, der passer bedst til dine behov - eller afslå. 


Informationer om Peugeot 308

308 er en lille fransk mellemklassebil, der blev bygget siden sommeren 2007. I forbindelse med dens 174 hk-motor er modellen udstyret med tydeligt mere aggressive frontskørter og flere sportslige elementer.

Udover 308’erens franske islæt, rummer bilen en kvalitets- og miljøvenlig motor, der giver masser af køreglæde. God kvalitet betaler sig, og det gælder også, når det kommer til bilforsikringen til din Peugeot.

Generationsskiftet

I 2011 kom den nyeste generation af 308-modellen, og den bød på et nyt look. Kølergrillen blev modificeret og befinder sig ved positionslyset, den har LED-teknik og desuden tågeforlygter. Bagtil er der derimod ikke ændret ret meget. Den femdørs hatchback fik en ekstra kromliste, mens SW og CC (Cabriolet) også kom med en ny front og forblev næsten uændret bagtil. Kabinen blev os kun ændret i de små detaljer. Den nye Peugeot 308 har et meget enkelt og stilrent design, som ikke tidligere er set før.

Design

De stramme linjer og atletiske former giver den nye Peugeot 308 et let og kraftfuldt look. Denne teknologiske elegance finder man også i kabinen, der har en praktisk konstrueret førerplads, der minder om et cockpit, og et særligt smukt finish. Udover dette huser den nye 308 en masse teknologisk udviklet sikkerhed og komfort.


Teknisk info om 308'eren

Producent Peugeot
Model 308
TypeLille mellemklassebil
Motoralternativer/teknikTværliggende frontmotor, forhjulstræk
Produktionsår2001-2008
ForgængerPeugeot 308
GearkassetyperManuel og automatisk

Bilmodeller i sammeklasse