Få en billig Peugeot 107 forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Peugot 107 bilforsikring til dig og spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 150.000 danskere

Billig Peugeot 107 bilforsikring - Få 3 tilbud

Peugeot 107 er en populær minibil, der findes med både tre og fem døre. Er du den heldige ejere af en 107'er, så fortjener du også at få en god bilforsikring til den rigtige pris.

På Forsikringsportalen kan du via vores tilbudsformular meget hurtigt finde ud af, om du kan finde en bedre eller billigere bilforsikring til din Peugeot 107 – det er gratis, let og helt uforpligtende. Det eneste du skal gøre, at at udfylde vores formular. Herefter modtager du op til tre tilbud på din Peugeot bilforsikring.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på en Peugeot 107

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din Peugeot 107. Vælg det tilbud, der passer bedst til dine behov - eller afslå.


Mere om Peugeot 107

Bilen kom på markedet i midten af 2005, og er den er en af de "trillinger", der er bygget på samme platform som Citroén C1 og Toyota Aygo.

Peugeot 107 er blevet populær på det danske marked med egenskaber som god biløkonomi, fint let design og god køreglæde. 107'eren egner sig specielt til bykørsel og størrelsen gør, at det er let at finde en parkeringsplads i byen.

Forsikringstyper til Peugeot 107

Ansvarsforsikring til Peugeot 107

Når du investerer i en bil i Danmark, så er du lovmæssigt forpligtet til at vælge en ansvarsforsikring. Ansvarsforsikringen sikrer dig, hvis du pådrager andre personer eller deres ejendele skade. Vælger du ansvarsforsikringen, så dækker den dog ikke skader eller tyveri på din egen bil, men forsikringen er tilgængæld noget billigere. 

Kaskoforsikring til Peugeot 107

De fleste bilejere vælger også at købe en kaskoforsikring, så skader på deres eget køretøj også er dækket. En samlet bilforsikringspakke med kaskoforsikring, indeholder både ansvarsdelen, samt sikrer dig imod store økonomiske tab på din egen bil i tilfældet af en skade. Kaskoforsikringen er på grund af den bedre dækning også lidt dyrere, men kan give dig ro i maven når du suser rundt i trafikken.

Få 3 skarpe, gratis og uforpligtende tilbud hos Forsikringsportalen

På Forsikringsportalen kan du med et par enkelte klik modtage op til 3 skarpe tilbud på bilforsikringen, din bil fortjener – du skal blot udfylde vores tilbudsformular.


Teknisk info om 107'eren

Producent Peugeot
Model 107
Type Mikroklassebil
Motoralternativer/teknikTværliggende frontmotor, forhjulstræk
Produktionsår2005-2014
ForgængerPeugeot 106
EfterfølgerPeugeot 108
Gearkassetyper Manuel og semiautomatisk

Bilmodeller i samme bilklasse